TEODORU NAPALI DA JE URADILA JEZIVU STVAR, A OPTUŽILI DRUGU DA JE TO PROŠIRILA: Mina i drugarica Bilanovićeve se odmah oglasile!
Foto: Printscreen

HAOS NA IMANJU

TEODORU NAPALI DA JE URADILA JEZIVU STVAR, A OPTUŽILI DRUGU DA JE TO PROŠIRILA: Mina i drugarica Bilanovićeve se odmah oglasile!

Rijaliti -

Tokom igre istine postavljeno je pitanje zadrugarki Teodori Bilanović o tome da li je odgovorna za ubistvo jednog malog deteta.

Zgrožena tom situacijom i gnusnim lažima, Teodora je odmah demantovala te priče. Međutim, zadrugari nisu hteli da otkriju ko je preneo tu dezinformaciju, pa su na kraju okrivili Minu Vrbaški, u šta je umešan i Kristijan Golubović, koji je otkrio da mu je baš ona to otkrila.

Mina nije htela više da ćuti, te se oglasila na Instagram profilu i brutalno demantovala Golubovića da priča laži.

"Apsolutno nemam nikakve veze sa nečim ovako odvratnim!", napisala je Mina.

Mina Vrbaski
foto: Printscreen/Instagram

Oglasila se i drugarica zadrugarke Teodore Bilanović, nakon skandala koji se zadesio u Beloj kući i gnusnih neistina da je odgovorna za smrt deteta.

"Deteta mi moga, ne znam za tu priču,Teodora obožava decu, moje dete obožava, jedva čeka da postane roditelj. Ima empatiju prema deci, to je notorna laž, ja tvrdim da nema ništa sa tim Teodora. Devojka koja ima empatiju prema ljudima, ona je prema mom detetu kao prema svom. Ovo je krajnji bezobrazluk, ja sam svesna da su ljudi spremni na laži apropo nekih ljudi, ali ona je introventa, ne zamara se tim pričama. To su klevete, kad izađe, treba da sazna ko je rekao, apsolutni demant! Ja sam iskreno, šokirana sada tvojim pitanjem!", izjavila je Dejana.

Podsetimo, Bilanovićeva se već bavila čuvanjem dece u inostranstvu, a nekoliko puta do sada je isticala koliko je željna da osnuje svoju porodicu, a ima i nameru da usvoji dete sa Daunovim sindromom, prema kojima ima posebnu empatiju.

Teodora Bilanovic
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Bonus video:

04:54

Marko Miljković progovorio o donacijama za njega i Lunu pa otkrio kako se trudnica oseća nakon Dubaija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track