NISAM JA KRIVA ŠTO JE PREVARIO ŽENU I ŠTO SE ZALJUBIO U MENE! Ukućani napali Taru što je rasturila BRAK reperu, a ona se pere!
Foto: Pritnscreen

haos

NISAM JA KRIVA ŠTO JE PREVARIO ŽENU I ŠTO SE ZALJUBIO U MENE! Ukućani napali Taru što je rasturila BRAK reperu, a ona se pere!

Rijaliti -

Debatu je nastavila Nadica Zeljković, pa je i ona otkrila šta misli o prevari.

- Ja lično smatram da ne treba da se prelazi preko prevara, ali sam svedok mnogih. Ja nisam za to, ali i da nisam samostalna, ne bih ostala u tom odnosu. Ostala bih na nekoj klupi sa troje dece. Da mi je ta sudbina, da nisam bila obezbeđena finansijski, otišla bih sa decom i snašla bih se. Ali nisam imala potrebe, nisam morala nikoga da trpim, a opet... Trpela sam neke stvari, zarad deteta. Mi žene ne trpimo zbog dece, nego zarad naše unutrašnje ljubavi. Žena koja ima svoju egzistenciju, ne treba nikad ništa da trpi - rekla je Nadica.

- Ja nisam za prevaru, apsolutno - rekla je Tara.

- Pa vi ste saučesnici - rekao je Mića.

- Ona je rodila čoveku dete, pa je onda zvala njegovu ženu, pa nema pravo da priča o ovome ovako. Nije se pitala ni kako se oseća ta žena - rekla je Simova.

- Ti si razlog njegove prevare - rekao je Mića.

- Pa nisam ja kriva, on se zaljubio u mene, zato ga je ostavila. Nisam ga forsirala. Mi smo se družili, rodila se emocija. On se zaljubio u mene, ja sam slobodna devojka. Ja nikog nisam prevarila. Ja da podržavam prevaru, ušla bih u odnos sa njim dok je bio u braku - branila se Tara.

Malo si kontrodiktorna, ako ne podržavaš prevaru, onda kako si mogla da budeš sa nekim koji je to uradio? - pitao je Maca.

- On je dobio obaveštenje da je ostavljen i onda smo posle ušli u vezu. To je ono što imam raspravu sa njim, da imam sumnju - govorila je Tara.

- U toj javnoj prevari, u prvom rijalitiju, i sad ova, slične su. Na sceni čovek može svašta da uradi zarad karijere. Različiti su motivi. Smatram da može biti prevara i ovo sa Majom i Janjušem, da on dočeka tu ekscentričnu devojku, lutkicu. Dočekao je kao neko iskušenje, on je sad frajer, pa kod njega ne mogu da shvatim tak momenat prevare kod njega. A čovek koji je došao sa karijerom i 40 godina života, kad kaže da ima blejicu... Doživiš takav debakl da kažeš da je neko njega ostavio. Ti si ispao šarov prema toj ženi - nastavila je Nadica.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:03

TO SAMO ĐURI MOŽE DA PADNE NA PAMET! Ćerki dao ime po jogurtu, ona otišla u Njujork da završi glumu, a pleni neobičnom lepotom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track