BIĆE NAJBOLJA SVADBA! Buduća mlada spremna da zablista ispred Janjuša: Veliki šef organizovao SPECIJALNO IZNENAĐENJE za Aleks!
Foto: Printscreen

izgovoriće sudbonosno da

BIĆE NAJBOLJA SVADBA! Buduća mlada spremna da zablista ispred Janjuša: Veliki šef organizovao SPECIJALNO IZNENAĐENJE za Aleks!

Rijaliti -

Buduća mlada Aleksandra Nikolić dobila je specijalnu priliku da se ulepša, te joj je bezbedio ovo jutro frizera, kako bi potpuno zablistala na današnjem venčanju.

Aleksandra će za nekoliko sati izgovoriti sudbonosno ,,da" Marku Janjuševiću Janjušu, a kako su sve pripreme gotove, ostalo je još da se mlada i mladoženja spreme, kao i njihovi gosti.

- Zezali smo se, kao da pravimo svadbu, a ono haos. Kažu da će biti najbolja svadba, ne znam da li je mladoženja preživeo, jao, pakao! - pričala je Aleks.

U jutarnjim satima, Veliki šef odlučio je da probudi sve zadrugare kako bi mogli da se spreme za današnji dan, odnosno da bi zablistali na venčanju Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša.

Jovana Tomić Matora i ostali zadrugari odmah su digli ruke u vis kako bi se veselili. Međutim, Maja Marinković bila je šokiranog izraza lica dok je slušala pesme i negodovala tekst koji je čula. Maju je dotatno poremetilo to što nije ispoštovan red za kupanje, jer ona kao matičarka je trebala da ima prvenstvo.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:09

KAJA VAŽI ZA PRAVU BOMBU NA ESTRADNOJ SCENI! Pevačica sada pokazala majku, neverovatno je koliko liče: KAO SESTRE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track