IZGUBILA VERENIKA, ALI JE NOVI DEČKO ŠOKIRAO! Maja se rasplakala kad ga je ugledala, a tek onda joj je Alen spremio IZNENAĐENJE
Foto: Printscreen

IZGUBILA VERENIKA, ALI JE NOVI DEČKO ŠOKIRAO! Maja se rasplakala kad ga je ugledala, a tek onda joj je Alen spremio IZNENAĐENJE

Rijaliti -

Maja Marković postala je bivša zadrugarka budući da je ispala iz rijalitija, a njoj to nije baš teško palo.

Naime, Maja je bila presrećna kada je ugledala njenog dečka Alena Hadrovića.

Alen Hadrović je večeras bio u studiju u Šimanovcima gde je čekao izlazak svoje devojke Maje Marković sa kojom je ušao u vezu za vreme boravka u rijalitiju. Maja je raskunula veridbu sa Jovicom Putnikovićem zbog emocija koje su se probudile prema Alenu.

Alen je pokušapo da se sakrije ali ga je ona videla. Maja je poletela Alenu u zagrljaj i njihov susret je bio jako emotivan pa su čak oboje zaplakali.

Alen je u startu emisije obavestio sve da je za svoju izabranicu spremio veliko iznenađenje i da jedva čeka da je vidi. On je ispričao da Maju čeka limunzina i njegova ljubav koja će trajati celog života. Nakon što si krenuli iz Šimanovaca, Alen je objavio sliku sa svojom devojkom iz limunzine gde nazdravljaju, a Alen je ostavio i poseba opis slike kojim je stavio do znanja pratiocima koliko voli Maju.

Izašlo je moje SVE! pisalo je u opisu fotografije koju je Alen okačio.

kurir.rs

Bonus video:

00:10

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POSLE MALDIVA POSETILA MESTO GDE BORAVE ZVEZDE HOLIVUDA: Jedna noć ovde košta papreno! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track