CIMERKA MAJKE TARE SIMOV IZ ZABELE: Miroslava je belosvetski KRIMINALAC, htela sam da je bijem! Ni ćerka je nije posećivala!
Foto: Printscreen/Magazin IN

svedočenje cimerke iz zatvorske ćelije

CIMERKA MAJKE TARE SIMOV IZ ZABELE: Miroslava je belosvetski KRIMINALAC, htela sam da je bijem! Ni ćerka je nije posećivala!

Rijaliti -

Miroslava Simov, majka učesnice "Zadruge" Tare Simov, ozbiljan je kriminalac, tvrdi njena cimerka iz zatvora Milanka Supanić. Njih dve su bile zajedno u istoj ćeliji u "Zabeli" godinu dana. O nekadašnjoj pevačici, Milanka nema lepe reči.

Tara Simov, Miroslava Simov
foto: Kurir

- Igrom slucaja smo se upoznale. To je ober prevarant koji izigrava damu. Ona ima sina iz prvog braka, a tvrdila je da joj ćerka dolazi u posetu. Lagala je da je Tara kod Miligrama u spotu i da je muzički talentovana. Plakala je u zatvoru kad god bi se emitovao taj spot. Kad sam izašla iz zatvora videla sam da ta priča nema veze sa životom. Zvali su je kugla, to je ono kad gatate u karte, meni je rekla da će mi raditi horoskop. U zatvoru važe određena pravila, ona je sve na finjaka izvlačila cigarete i kafu - priča Supanićka.

Miroslava Simov
foto: Printscreen/Pink

Prema njenim rečima Tara nije želela da posećuje majku u "Zabeli" jer se stidela.

- Ja sam mnogo nadrljala u životu, dobila sam otkaz u vojsci, a u zatvoru sam bila zbog bivšeg muža. Umem da procenim čoveka. Misroslava je belosvetski prevaramnt. Zadužuje se za cigarete, prodaje ličnu garderobu. I u zatvoru se bavila prevarama. Ona je folirant, a ista joj je i ćerka. Kad sam Miroslavu videla na televiziji, kad se nisam šlogirala. Ćerku je pominjala. Rekla je da je Tara besna što je ona u zatvoru i da zato neće da joj dolazi u posetu. Ma obe su bezobrazne jako. Kada sam videla majku na televiziji kako lupeta, sve mi je bilo jasno - kaže Milanka.

Tara Simov, Miroslava Simov
foto: Kurir

Njoj je Tarina majka govorila da je ćerku dobila sa poznatim fudbalerom:

- Kao otac je neki poznati fudbaler, a nije htela da kaže njegovo ime. Boga pitaj šta je tu istina. Ta baba je ozbiljan kriminalac. Drska je i bezobrazna. Geni idu od roditelja i ta mala je ista majka. U zatvoru niko nije imao lepo mišljenje o njoj. Ume nekad da bude fina, ali uglavnom je kršila pravila. Ja sam htela da je bijem jer sam joj pozajmljivala, a onda se ona pravila luda i zavlačila me od meseca do meseca. Traina majka je prava veštica, kalaštura neka. samo izigrava tužnu sovu - zaključuje Milanka.

Pozvali smo Miroslavu koja je bila šokirana:

- Neću da pričam o tome. Ubiće me sve ovo.

O ljubavnoj vezi

Ša ima da nadrlja pored Tare

Milanka je procenila da je Tara Simav sa Nenadom Aleksićem Ša iz čiste koristi. - Mala ide na to da se probije muzički kroz Ša. Vidi se da je Tara ozbiljna šifra. Ista majka.Tara samo gleda da se uvali. Šta ona ima u životu - ništa. Nadrljao je taj Ša. Ova je pričala kako joj ćerka ima dečka koji je pun para. Ja se mislim, pa ona je sponzoruša, a ovamo u zatvoru prodaje garderobu.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Magazin In

Odslužila kaznu

Posle ćelije nanogica

Tarina mama, prema priči svedoka, a koju su objavili mediji bila j eu zatvoru zbog prevara sa mobilnim telefonima. Ona je izašla iz "zabele" 31. decembra 2018. godine, da bi nastavila služenje kazne u kućnim uslovima sa nanogicom. Tada se preselila na Zlatibor i tamo je odlužila svoju kaznu. danas, kako tvrde upućeni, radi kao spremačica u jednom beogradskom hotelu.

Miroslava Simov, Tara Simov
foto: Printscreen
Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Lj.S.

Bonus video:

00:21

NE PERE SUDOVE, A LUKS STAN JOJ ČISTI AGENCIJA! Tara Simov ima posebno mesto gde čuva uspomene na Mateju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja