DOK SVI SPAVAJU, MILJANA LUPA NA KAPIJI! Kulićki ponovo nije po volji, hoće da IZAĐE IZ ZADRUGE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

nije imala mira

DOK SVI SPAVAJU, MILJANA LUPA NA KAPIJI! Kulićki ponovo nije po volji, hoće da IZAĐE IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Rijaliti -

Svetla u spavaćoj sobi su se odavno ugasila, a zadrugari su iskoristili vreme za odmor. Međutim, bilo je i onih koji su bili budni.

Osim zadrugara koji su se tuširali ili čekali red, bila je budna i Miljana Kulić, koja se prvo smestila ispred kapije, a zatim krenula da lupa kamenom o nju.

Miljana je zatim proverila prozor koji je Tara Simov nedavno slomila, a zatim se vratila u Belu kuću. Razlog Miljaninog lupanja je za sada nepoznat.

Marija Kulić i njen suprug Siniša Kulić operisani su u nedavno u niškoj bolnici. Marija je operisala rak limfne žlezde, dok je Siniša imao laringsonov tumor, pa se i on našao na operacionom stolu.

Kako Marija poručuje kroz plač i jecaje iz bolnice, za sada se oboje osećaju dobro.

- Pored sjajnih hirurga moram da budem dobro. Tu su reči utehe i sve ono što je potrebno da se osećamo dobro - poručuje Marija.

- Jos uvek smo u bolnici, ali se osećamo dobro. Trenuto je svuda korona, a i tu su rane koja su nam otežavajuća okolnost kako bismo napustili bolnicu. Nadam se da će produkcija dati Miljani da me vidi i čuje, sigurno će joj biti bolje - kaže Kulićeva koja se zahvaljuje doktorima i njihovom timu na posvećenosti.

- Neverovatan stručni kadar i osoblje, od direktora, hirurga, medicinskih sestara, apsolutno na najvišem nivou i na maksilofacijalnoj i na ORL hirurgiji - zaključuje nekadašnja učesnica "Zadruge" za Blic.

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:08

KAO DA NIJE RAĐALA: Tamara Đurić se snimala tokom masaže, pokazala ZANOSNO TELO U IZAZOVNOM VEŠU i ZAPALILA mreže! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja