Najnovije vesti

TETA NADICE, TAKIMIČITE SE SA KIJOM I ŽELITE PRVO MESTO PO SVAKU CENU: Ša se zapalio pa osuo po Nadici, ona mu zapušila usta!
Foto: Printscreen

HAOS

TETA NADICE, TAKIMIČITE SE SA KIJOM I ŽELITE PRVO MESTO PO SVAKU CENU: Ša se zapalio pa osuo po Nadici, ona mu zapušila usta!

Rijaliti

Jovana Tomić Matora ustala je za crnim stolom kako bi izabrala tri najpohlepnije osobe u Beloj kući među zadrugarima.

"Što se tiče ovog glasanja, ja ću vam reći šta mi možda ne primećujemo, i te kako pohlepna, to znaju Bora, Mića, samo sam gledala da d*pe moje, to uglavnom i rade, bez obzira što sam uvek imala sve, moj štek je bio zlatan, i htela sam da moja devojka uvek ima sve i slatko, i voće, i nisam marila. Ja sam htela da pojedem kilo, nisam Miljana tebi htela da dam krompiriće! Ne mogu da navedem sebe, ali od Čorbe i mene nema većih pohlepnika za pivom", odbrusila je Matora.

Nenad Aleksić Ša, Nadica Zeljković
foto: Printscreen

"Ne mogu da razumem, ako ti ne valja društvo, ako ti ne valja partner... sve ti je k*rac", ubacila se Rialda.

"Nisam znao koga da navedem, ali čovek iz senke, iliti Kenan, on je gazda. Desna ruka je Rialda, navešću i Nadicu, ali polako. Pohlepa za kadrom koju imate", rekao je Ša.

"Pozdrav za G*zu Jovića", dobacila je Nadica.

"Pohlepa za tim procentima, kada se istripuješ, verujte mi teta Nadica, skapirao sam da se vi takmičite sa Kijom, vi želite prvo mestu po svaku cenu! Ja to u životu nisam video! Tako ću i ja Vama da uskačem, ta pohlepa za ženama, kao flaša vode, ali to neću navoditi", poručio je Ša.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja