VELIKI ŠEF BOGATO ČASTIO ZADRUGARE! Stigla nagrada za pobednike IZAZOVA, Kristina pročitala pismo, nisu krili ODUŠEVLJENJE! VIDEO
Foto: Printscreen/Zadruga

UPORNOST SE ISPLATI

VELIKI ŠEF BOGATO ČASTIO ZADRUGARE! Stigla nagrada za pobednike IZAZOVA, Kristina pročitala pismo, nisu krili ODUŠEVLJENJE! VIDEO

Rijaliti -

Nakon zanimljive igrice koju su zadrugari igrali na bazenu, Veliki šef im je poslao pismo, kako bi proglasio pobednike, a uz pismo je stigla i bogata nagrada.

Ovonedeljni vođa Kristijan Golubović zamolio je Kristinu Spalević da pročita pismo, kako nije poneo naočare.

Zadruga
foto: Printscreen/Zadruga

- Dragi zadrugari, u današnjoj igri pobedila je grupa u kojoj su bili Kristijan, Cvele, Čorba, Neca, Anja, Teodora, Milica, Ana, Aleks, Dragana... - glasilo je pismo.

Zadrugari su odmah uzeli nagradu i podelili je. U kutiju su između ostalog bile i cigarete, što je najviše obradovalo zadrugare i nisu krili oduševljenje.

Podsetimo, Veliki šef je poslao pismo u rijaliti i objasnio pravila igre:

- Dragi zadrugari, sada kada ste se podelili u dva tima vreme je da čujete o kakvom je izazovu reč. Oba tima moraju sesti u liniju jedni naspram drugih na platou pored bazena. Na jednom kraju ovog lanca treba da se nalaze 4 lavora sa vodom, po 2 za svaki tim. Lavori se smeju prenositi samo nogama. Prvi učesnik u lancu uzima lavor tako što ga stavlja između nogu, a leži skroz na leđima i prenosi ga sledećem zadrugaru koji lavor prihvata nogama i tako do kraja lanca odnosno do poslednjeg zadrugara. Ako lavor ispadne ili se prospe voda morate poceti ispocetka. Lavore ne smete vući po podu niti se smete pomagati rukama. U ovoj igri pobeđuje ekipa koja nogama brže prenese lavor sa početka na kraj lanca s tim što u lavoru mora biti vode. Igraćete u tri runde a ekipa koja pobedi u dve je pobednička. Počinjete igru na znak Velikog šefa. Pozdrav, Veliki šef.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

ELEKTRU ELIT U SARAJEVU PRESRETALI NA ULICI! PEVAČICA GLAVNA TEMA NA BAŠČARŠIJI: Odsela sam u LUKS hotelu, ništa mi nije falilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja