KRISTINA SHVATILA DA JU JE KRISTIJAN PONIZIO PRED SVIMA! Sasula mu sve u lice, pa briznula u PLAČ: Treba da pustim da me GAZIŠ!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

KRISTINA SHVATILA DA JU JE KRISTIJAN PONIZIO PRED SVIMA! Sasula mu sve u lice, pa briznula u PLAČ: Treba da pustim da me GAZIŠ!

Rijaliti -

Kristijan Golubović se svađao sa Majom Marinković, pa mu je ona pominjala prevaru, Kristina Spalević se povukla, osamila i zaplakala.

Sve vreme je sedela u ćošku, na garnituri, grcajući u suzama, a onda joj je prišao Kristijan kako bi je utešio.

Tokom svađe sa Majom Marinković, Kristijan Golubović rekao je nešto što je povredilo Kristinu Spalević, pa mu je sve sasula u lice:

- Treba da puštam da me gaziš? Naravno da sam povređena, stavljaš me u isti koš sa devojkom koja se tamo je*ala? Šta sam ja tebi uradila? - plakala je Kristina.

Inače, otac Kristine Spalević rekao da se njegova ćerka zaljubila. Iako joj zamera odnose pred kamerama, to opravdava time što smo u 21. veku.

"Očigledno je da se Kristina zaljubila, za nju sam siguran da jeste, a ako je obostrano, na to niko ne može da utiče. 21. vek je, moralne predrasude u vezi sa razlikom u godinama su odavno pale u vodu kada je ljubav u pitanju. Ono što nije trebalo da se desi su njihovi intimni odnosi jer su izašli iz zone intime, ali kao što sam rekao, 21. vek je", rekao je Kristinin otac Dragan za Blic.

Kristina Spalević
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 29.05.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track