Najnovije vesti

SVUKAO SAM MILJANI TANGA GAĆE I MASIRAO SAM JE DOLE: Kristijan Golubović šokirao masu, a Kulićeva umešala Kristinu da sve objasni!
Foto: Printscreen

HAOS

SVUKAO SAM MILJANI TANGA GAĆE I MASIRAO SAM JE DOLE: Kristijan Golubović šokirao masu, a Kulićeva umešala Kristinu da sve objasni!

Rijaliti

Kristijan Golubović dobio je pitanje gledalaca da li mu se sviđa Miljana Kulić koju ne prestaje da hvali što se tiče izgleda.

Golubović je istakao da Miljana ima lepe crte lica, ali da je punija, kao i da se jedini normalno ponaša prema njoj.

Gledaoci nisu ludi, jasno je kao dan da ti se sviđa Miljana, non-stop oblećeš oko nje, a ona je lepa sad kao boginja."

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

"Ali ne bih se ljubavisao sa njom, ona je u totalno drugom fazonu. Hipotetički, mogao bih da je odvalim, da sam mortus pijan i da na jedno oko zažmurim. Ali mislim karakterno ne bismo mogli, nije u vinklu i to je to. Ona je kao dan i noć, od nje možete očekivati i sodu u oči. Ona mi se ne sviđa kao muško-ženski odnos, a na te seksualne konotacije, ja dajem za pravo da gledaoci ovako misle, ali žao mi je zbog toga, jer se ja sa njom samo zezam. Ali je neosporno lepa, pohvalim joj frizuru, treba još 15 kila da smrša da bude top kila, e onda niko ne bi mogao da preživi, možda bi onda plenila na neki još drugačiji odnos", rekao je Kristijan.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

"Taj gledalac nije normalan što takvo pitanje postavlja, ja sam se sprdala i šalila sa njim, ja na njega gledam kako on ponižava mene, ja zaista mislim to, mnogo mi liči na jednog rijaliti igrača, Zmaja od Šipova, išao je tako i govorio "Dođi mala, dođi mala", govorila je Kulićeva.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

"Neka kaže da li sam pre četiri sata skinuo gaće i masirao joj č***, evo krsta mi! U decu se kunem! Skinuo sam joj tanga gaće", tvrdio je Kristijan.

"Kristina zakuni se da si bila tu! On je mene stiskao, Đedoviću se žalim, odavde mi se bol spušta", rekla je Miljana.

"Svukao te je, ti si navukla odmah", rekla je Kristina.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja