MESTO METLE PREVOZ JOJ JE BILA ŠTAKA, LETELA JE KO SVRAKA: Osman Karić SUROVO isprozivao Nadicu, udario i na Kiju! RAT U NAJAVI
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

haos

MESTO METLE PREVOZ JOJ JE BILA ŠTAKA, LETELA JE KO SVRAKA: Osman Karić SUROVO isprozivao Nadicu, udario i na Kiju! RAT U NAJAVI

Rijaliti -

Jovane Ljubisavljević i Nadice Zeljković. Njih dve su opasno zaratile, a na celu svađu nije ostao imun Osman Karić, koji je stao na stranu aktuelne snajke, te žestoko isprozivao Nadicu, a nije mogao ni da ne pomene njenu ćerku Kiju.

Osman Karić
foto: Printscreen

- Bila jednom jedna baka, mesto metle prevoz joj je bila štaka, letela je kao svraka, nije ona baka svaka. Zanela je svetla velikoga grada, na glavi joj raste brada. Zavadi pa vladaj, misica joj glavna tema sada. Mrzi baka sve što hoda, za ostanak pokojnog dečka će da proda, a ćerku joj donela roda... Baka priča, samo laje, vređa druge i ne haje dok u sebi samo baje. Baka skače, žvaće gaće od zlobe i pakosti ne zna šta će. Kaže baka vratiće se odakle je došla, živela je negde tamo preko Pančevačkog mosta. P.S. Konobarice, daš šta pije crni sto, jeb* li te na livadi vo - napisao je Osman, a iako nije imenovao Nadicu, svi su shvatili da se radi baš o njoj.

Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs

Bonus video:

00:20

OSMAN SPREMA VILU NA ZVEZDARI ZA STEFANA I JOVANU! Karićev otac ne može da dočeka SNAJKU i SINA, pokazao gde će UŽIVATI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track