KRISTINA SE KAJE ŠTO ULAZILA U VEZU SA KRISTIJANOM: Zadrugarka van sebe zbog NJEGOVIH uvreda, nije ni sanjala šta će doživeti!
Foto: Printscreen/Zadruga

PRIZNALA

KRISTINA SE KAJE ŠTO ULAZILA U VEZU SA KRISTIJANOM: Zadrugarka van sebe zbog NJEGOVIH uvreda, nije ni sanjala šta će doživeti!

Rijaliti -

Kristijan Golubović je brutalno ponizio Kristinu Spalević, zbog njenog flerta sa Nenadom Aleksićem Ša. On joj je, pred celim crnim stolom, izrekao niz uvreda koje su je povredile, o čemu je sada razgovarala sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Da sam znala da ću da doživim ove reči... Sad pošto znam, doviđenja. Kako može da bude okej? Kažem mu:"Navedi mi tri načina na koja ćeš da ispeglaš ovo što si rekao i tri načina da ti pređem"? Ovaj je sinoć pričao da sam pušila tati k*rac... Da sam znala da može da bude toliko morbidan, nikad s njim ne bih ušla u vezu - nezadovoljna je bila Kristina.

Inače, Kristijan Golubović i Kristina Spalević su imali još jednu svađu u nizu, a Golubović ju je brutalo isprozivao.

- Sram te bilo! Jeste baš naskačem na tebe ovih dana i jurim te - rekla je Kristina.

- Fali ti se*s! Modernih si shvatanja, pornićarka si u duši! Imaš želudac, bolje pare na to da praviš nego na pevanje - vređao je Golubović Kristinu.

- Na tvoju žalost uspeću - odbrusila je ona.

- Kristina ku*colomka peva - nastavio je on.

- Kristijane Golouboviću možeš sve da mi osporiš ali ne i emociju prema tebi - rekla je Kristina.

- Putuj i ne naginji se. Nismo znali ko si i šta si ali si nam se predstavila - rekao je Kristijan.

- Neka bude da ti je takvo mišljenje - odgovorila je ona.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:09

KIJA ISPUNILA MAMINE ZAHTEVE! Nadica je tražila od ćerke da uradi OVO, a KOCKAREVA se odmah pohvalila: Bako, srećan rođendan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja