UZBUDLJIVA JE NEKIM DRUGIM LIKOVIMA! Ša priznao da mu sa Ivanom u braku nikad nije bilo dosadno, pa OVAKO potkačio Taru! (VIDEO)
Foto: ATA Images

Mensur mu je i dalje SLABA TAČKA

UZBUDLJIVA JE NEKIM DRUGIM LIKOVIMA! Ša priznao da mu sa Ivanom u braku nikad nije bilo dosadno, pa OVAKO potkačio Taru! (VIDEO)

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša je ustao za crnim stolom i priznao da mu sa Ivanom u braku nikad nije bilo dosadno, a Mensur Ajdarpašić mu je i dalje slaba tačka.

- Da li se kaješ što si monotoniju braka zamenio za nešto uzbudljivije? - usledilo je pitanje.

- U braku mi je samo bilo dosadno u periodu korone, inače mi sa Ivanom nije bilo dosadno. Meni Tara nije uzbudljiva, ona je uzbudljiva nekim drugim likovima sa kojima se slika - govorio je Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Ma, završi priču, koga boli ku*ac što je sa drugim likovima - komentarisao je Đedović.

- Ne, meni bi bilo top sa Tarom da nije bilo onih lažnih svađa, sad tek vidim da to nije bilo iskreno, ali je ona sad uzbuđenje nekim drugim likovima - objasnio je reper.

- Njemu je i par šamara bilo kao simpatično, tako je izgledao, izašao je iz oaze mira, a sad mu je tamo top - govorila je Nadica.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:29

LEPA BRENA PRODALA GRAND, PA OTIŠLA NA MORE! Pevačica pokazala gde sada UŽIVA, a pogled sa JAHTE je sve ODUŠEVIO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track