RIALDA I KENAN VAŽE ZA NAJLEPŠI PAR RIJALITIJA: Otkrili su šta planiraju kad izađu iz Bele kuće! Sve su se dogovorili! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZALJUBLJENI

RIALDA I KENAN VAŽE ZA NAJLEPŠI PAR RIJALITIJA: Otkrili su šta planiraju kad izađu iz Bele kuće! Sve su se dogovorili! (VIDEO)

Rijaliti

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović progovorili su o svojoj vezi u rijalitiju.

"Cele godine smo imali ljubavne odnose, ovo ni u knjizi nema. Gde planirate na odmor? Je l' planirate zajednički život?", pitao je Janjuš koji vodi emisiju.

"Ja već dve godine živim u Beogradu, Kenan će da se preseli, da nađemo stan. Onda ćemo ići malo do naših. Da vidimo kako ide posao, obaveze. Manje više to su planovi. Kod nas je sve dogovor", pričala je Rialda.

Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović
foto: Printscreen

"Kenan i ja kad smo ušli nismo planirali uopšte da budemo u vezi, ali ideš kako ti emocija nalaže. Da mi je neko rekao u septembru da ću biti u vezi 8 meseci. Ja sam rekla, pa porekla", objašnjavala je Rialda.

"Ja se ne kajem ni za šta. Jedva čekam da izađemo i da uživamo. Voleo bih da putujemo negde dalje, ali videćemo zbog njenih obaveza i posla. Mislim da će ona imati mnogo nastupa", dodao je Kenan.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja