SUBOTIĆKA POTPISALA UGOVOR ZA ZADRUGU 5?! Ne može bez RIJALITIJA, ostavlja DECU Peci, spremna da napravi HAOS u Beloj kući
Foto: Printscreen/Instagram

odlučila?

SUBOTIĆKA POTPISALA UGOVOR ZA ZADRUGU 5?! Ne može bez RIJALITIJA, ostavlja DECU Peci, spremna da napravi HAOS u Beloj kući

Rijaliti -

Aleksandra Subotić nedavno se našla u centru skandala kada je raskinula sa verenikom Pecom Raspopovićem sa kojim ima sina Jovana.

Kako se navodilo, jedan od glavnih razloga za raskid je bio njen ulazak u "Zadrugu 5", a sada se ponovo spekuliše o njenom ulasku u rijaliti.

Naime, bivša učesnica rijalitija, koju je prethodni verenik David Dragojević prevario sa starletom Anom Korać, ponovo će se boriti za nagradu od 50.000 evra.

Sada se pojavila informacija da je Subotićeva već potpisala ugovor za novu i poslednju sezonu ovog šou programa.

Ona će se za glavnu nagradu boriti od jeseni, a deca, ćerka Magdalena i sin kojeg je dobila s novosadskim biznismenom, će ostati s Raspopovićem.

Inače, Alekandra je i za Kurir otkrila da bi ušla u Zadrugu zbog zarade, ali da nikako ne bih uvela i njenu decu jer smatra da im tamo nije mesto.

"Što se mene tiče to se ne zna, sa bebom ne bih ulazila, drugačija je sada situacija, ni sam Magdalenom nije mi padalo na pamet. Tamo ja ulazim da bih zaradila novac i na neko određeno vreme, a mom detetu tamo nije mesto", rekla je Aleksandra za Kurir.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Hit

Bonus video:

00:26

MUŠKARCI BOLJE DA NE GLEDAJU DOLE: Aleksandra Subotić odavno nije podelila VRELIJI SNIMAK! Žene joj zavide, mreže GORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja