OPORAVLJAM SE, ČUDNO MI JE KAD SAM SAM I STALNO TRAŽIM BUBICU! Fran otkrio kako živi nakon Zadruge i da li je U VEZI!
Foto: Printscreen

progovorio

OPORAVLJAM SE, ČUDNO MI JE KAD SAM SAM I STALNO TRAŽIM BUBICU! Fran otkrio kako živi nakon Zadruge i da li je U VEZI!

Rijaliti -

Fran Pujas odlučio da svoj život nakon rijalitija nastavi u Beogradu, a sada je otrkio kako provodi dane po izlasku iz "Zadruge".

- Često sam vani, krećem se po gradu, želim da ga malo upoznam. Trenutno se nalazim na Novom Beogradu, oporavljam se malo od svega. Većinom odmaram, jednom sam izašao od kako sam napustio "Zadrugu", bio sam na jednom splavu. Uživam, odmaram. I jesam uspeo da se odmorim, i nisam. Koliko jesam, toliko nisam. Teško mi je da se priviknem na život. Navikao sam da budem sa dosta ljudi u istom prostoru i sada mi je čudno kad sam sam, kad sam provodim vreme - priča Fran.

Paula Hublin, Fran Pujas
foto: Printscreen/Zadruga

Kako je u "Zadruzi" imao određenu rutinu, kao i njegovi cimeri, zanimalo nas je da li i dalje poštuje navike koje je stekao u Beloj kući.

- Prvih nekoliko dana sam se budio do 10. Išao da spavam u 4 ili 5, budio oko 9, 10, sad sam već počeo kasnije da ustajem. Ostala mi je navika da popravljam bubicu, tražim gde je i tako... - ispričao je on.

Nakon što je stavio tačku na odnos sa Paulom, Fran je na superfinalnoj žurki uslikan sa izvesnom Anom, a kasnije je u emisiji "Narod pita" priznao sve o svom odnosu sa Anđelom Vešticom.

- Ne viđam se ni sa kim. Imam previše poruku, a nisam ni svim prijateljima stigao da se javim. Definitivno ću malo napraviti pauzu, i to malo dužu, potrebno mi je - poručio je Fran.

Fran Pujas, Anđela Veštica
foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:04

FRAN PUJAS PROVODI SE U BEOGRADU: Izašao iz rijalitija, a i dalje se druži sa bivšim cimerom, evo KO JE U PITANJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja