Najnovije vesti

MILICA KEMEZ JE UPAKOVALA PRIČU O BORI I SVOJOJ SESTRI! ZAVRŠIĆE KAO MILJANA: Drug učesnice otkrio detalje koje javnost NE ZNA!
Foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

ŠTA JE PRAVA ISTINA?

MILICA KEMEZ JE UPAKOVALA PRIČU O BORI I SVOJOJ SESTRI! ZAVRŠIĆE KAO MILJANA: Drug učesnice otkrio detalje koje javnost NE ZNA!

Rijaliti

Lepi Mića osvrnuo se na drugo mesto koje je u rijalitiju osvojila Milica Kemez.

Rijaliti učesnik svima je otkrio zbog čega je uvek bio na njenoj strani.

Milica Kemez
foto: Printscreen

"Milica je neko ko je prelep, pametan, sposoban, vredno čeljade, koje je raslo vrlo teško i imalo prošlost kakvu je ona imala. Ne mogu protiv nje. Ona je zaslužila drugo mesto, ali ne treba da stane sada, tek sada je shvatila da njoj problem u rijalitiju nije Dragana Spasojević, nego nešto drugo. Sve je to pogazila svojim odnosom sa Borom. I sada, posle svega, ona želi da bude sa njim, priču sa njenom sestrom i Borom je upakovala, odlično ona zna, a i ja znam da to nije baš tako. Ja sam sa Borom dobar, ali nije dobar izbor za Milicu, kao ni ona za njega. Sada se Bora baškari po jahtama, njemu je dobro bez nje", govorio je Mića.

"On poludi ako je Milica sa nekim drugim, Bora sada tera inat. Milica Kemez mora da se dozove pameti i da gleda isključivo sebi. Našao sam joj plac da pogleda i postavi kuću, neka uzme neki auto, nađe nešto čime da se bavi i rešila je svoj problem. Završiće kao Miljana, ako nastavi sa Borom", dodao je Mića u emisiji "Narod pita".

Lepi Mića
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja