PARE ULAŽEM U FAKULTET, A NE NA KOREKCIJE KAO NEKE! USTA ĆU DA VADIM: Aleksandra menja život iz korena, a Janjuš ZAPLAKAO OD SMEHA
Foto: Printscreen

NIJE MU DOBRO

PARE ULAŽEM U FAKULTET, A NE NA KOREKCIJE KAO NEKE! USTA ĆU DA VADIM: Aleksandra menja život iz korena, a Janjuš ZAPLAKAO OD SMEHA

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić, bivša rijaliti učesnica, istakla je da želi da promeni svoj život i završi fakultet, a Marko Janjušević Janjuš odmah je prasnuo u smeh.

Janjuš je prokomentarisao kako bi se odmah oženio Aleksandrom kada je čuo njeno izlaganje.

"Želim novac koji sam zaradila da... Ma on mene ne shvata ozbiljno, upisala sam Višu poslovnu školu. Upisala sam menadžment. Treba da ulažemo u obrazovanje", pričala je Aleks, dok ju je Janjuš prekidao jer nije mogao da prestane da se smeje.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

"Aleks, ti si najveća legenda, živi sa mnom, oženio bih te. Kaže, da uloži u sebe", vrištao je Janjuš.

"Smatram da treba da ulažem u to, a ne na korekcije, kao neke", dodala je Nikolićeva.

"Imala si 8 operacija", dobacio je Marko.

"Ja sam uradila samo usta i grudi i usta ću da vadim. Ja sam rešila svoj život da promenim, fakultet sam već upisala, dala sam jedan ispit pre par godina, ali sada ću nastaviti svoje školovanje i smatram da je to prava stvar koju treba da uradim. Neću da izlazim i trošim novac, školovanje jedino vredi danas, nadam se da ću to popraviti, što sam stala", zaključila je Aleksandra.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:07

JOVANA UHVATILA STEFANA KAKO KRŠI PROPISE: Rijaliti par uputio se na svadbu, a ona odala svog dečka, ovako se ponaša u SAOBRAĆAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja