MILJANI KULIĆ OSTVARIO SE DUGOGODIŠNJI SAN: Rijaliti zvezda otkrila kakav plan je napravila sa Darkom Lazićem, to će biti HIT!
Foto: screenshot Pink tv, Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MILJANI KULIĆ OSTVARIO SE DUGOGODIŠNJI SAN: Rijaliti zvezda otkrila kakav plan je napravila sa Darkom Lazićem, to će biti HIT!

Rijaliti -

Bivša učesnica rijalitija Miljana Kulić otkrila je sve aktuelnosti iz svog života, a priznala je detalj vezan za pevača Darka Latzića koji niko nije znao.

Nedavno je porodica Kulić napravila gala slavlje povodom 3. rođendana malog Željka, pa nas je zanimalo kako je sve proteklo i da li su se utisci slegli.

Miljana Kulić
foto: Sonja Spasić

"Super smo se proveli, zbog toga sam malo i umorna. Nakon restorana smo nastavli da slavimo i kući, bašta i kuća su bile prepune gostiju. Veruj mi da su neki gosti još uvek ostali, jer su pristigli iz raznih gradova", rekla je Miljana.

Ipak, neizbežno pitanje bilo je vezano za njene roditelje, Mariju i Sinišu.

"Roditelji su mi dobro. Biće bolje. Mama je završila sa hemoterapijom i zračenjem", kaže Miljana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink TV

Na samom kraju, Kulićeva je otkrila da li planira da poseti etno selo nadomak Beograda nakon završetka emisije, kao što je to učinila i prošli put.

"Ne znam zbog čega je zabranjeno da ja idem u etno selo. Ja aposlutno ništa nisam slagala u prethodnoj emisiji, bila sam tamo, nisam bila ni sa kim na kog aludirate, ali zašto da ne, uhvatite me i pokažite mi dokaze, ja ću se samo pokloniti. Ja kažem da to nije istina i da nemam nikakav kontakt sa momkom, niti se čujemo, niti viđamo. Niti ću", otkriva Kulićeva.

Najpoznatija zadrugarka otkrila je i jednu ekskluzivu.

"Mogu da vam kažem da snimam pesmu i spot. Kontaktirao me je menadžer Darka Lazića, uskoro ćete videti nešto neočekivano, što bi Darkić rekao, da zapušimo celoj estradi usta. Snimićemo duet, naravno, počela sam da vežbam i pevanje. Pratite me da vidite gde ću večeras posle emisije otići", završava Miljana kroz smeh.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:29

KULIĆI PROSLAVLJAJU ŽELJKOV ROĐENDAN: Miljana i Marija BLISTAJU na GALA ŽURKI, evo kako se ZVANICE PROVODE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track