Najnovije vesti

MIKSI SE I DALJE PERE OD VEZE SA ZOLOM: Nisam notorni lažov! Svi kažu da sam BOGATAŠICA, a ja imam 2.100 dinara u novčaniku!
Foto: Printscreen/Pink TV

PRAVDANJE

MIKSI SE I DALJE PERE OD VEZE SA ZOLOM: Nisam notorni lažov! Svi kažu da sam BOGATAŠICA, a ja imam 2.100 dinara u novčaniku!

Rijaliti

Rijaliti učesnica Miljana Kulić tvrdi da se ne viđa sa Lazarom Čolićem Zolom, iako su ih mnogi videli zajedno u jednom etno selu.

"Je l' poskupela Zolina ljubav od prošle godine?", glasilo je pitanje sa Tvitera za Miljanu.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen/Pink

"Mama me malopre zove i pita dokle ću da lažem. Ja odgovorno tvrdim da nemam nikakv odnos sa dotičnim Čolićem. Bila sam u etno selu, ali nisam bila sa njim. Nemam nikakvu komunikaciju, ne želim sama sebi da pravim probleme. Mislila sam da se sprdam i kažem da je sada ljubav sa kamatom. Ne želim da se sprdam jer ljudi ne prepoznaju moju ironiju i sarkazam. Nisam toliki notorni lažov, da imam kontakt rekla bih čujemo se", pravdala se Miljana.

Kulićeva je potom zabavila sve kada je izvadila sadržaj iz svoje torbice.

"Parfem, krema za telo, žvake, sprej za telo, novčanik. Kažu Miljana bogatašica, ja 10 dinara imam u novčaniku. Čokoladica, papirne maramice, cigarete, upaljač i punjač, bez njega nigde. 2.110 to je sve od para što Miljana ima", nabrajala je Miljana sadržaj iz svoje torbe.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja