PRSTEN I ZLATNI LANAC DAĆE TI ZVEZDARAC! Karić progovorio o vezi sa Jovanom misicom, a onda se izlanuo o planovima za VERIDBU?
Foto: Printscreen

HIT

PRSTEN I ZLATNI LANAC DAĆE TI ZVEZDARAC! Karić progovorio o vezi sa Jovanom misicom, a onda se izlanuo o planovima za VERIDBU?

Rijaliti -

Stefan Karić je bio gost u jednoj emisiji, a tom prilikom Karić je otkrio da planira da da prsten i lanac Jovani, a mnogi su pomislili da će Stefan uskoro veriti Jovanu.

- Kad su bili na ostrvu Jovana je rekla da će upisati master, ona je jedina pričala o masteru, sve ostale su o botoksima i operacijama. Bravo Stefane! Đedović je bio jako neprijatan bio prema njoj, i kladio se u honorar da je ona već ostavljena. Da li je Jovana dobila te pare? - pitala je gledateljka.

Stefan Karić
foto: Printscreen/Pink TV

- Nije gospođo, nama ne trebaju te pare neka ih slobodno, svako svoje - odgovorio je Stefan.

- Jedva čekamjo kanal, neka su svi ljubomorni. Rialda je rekla mnoge loše stvari za tvog tatu. Ako je ona rekla da iver ne pada daleko od klade što onda znači da si ti sjajan kao tvoj otac ako sam to dobro razumela - navela je gospođa.

- Mi smo bili u super odnosima ne znam odakle to da se razumemo. Što se tiče tate drago mi je svakako sam nalik njemu možda ne baš kao on ali nalik njemu svakako - rekao je Karić.

- Ima mnogo njih koji su protiv veze, da li misliš da li ćete sačuvati vašu vezu? - pitala je gospođa.

- Niko ne može to da poremeti sem nas samihi. Ostali mogu samo da laju mi samo uživamo! Prsten i zlatni lanac daće joj Zvezdarac - našalio se Stefan u emisiji "Narod pita".

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:09

KARIĆ OPASNO POTKAČIO KIJU KOCKAR: Stefan tvrdi da mu je pevačica pisala BEZOBRAZNE poruke, pa ih javno PODELIO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track