RASKRINKANI! ZA SVET VIŠE NISU ZAJEDNO, A NE ODVAJAJU SE! Milica Kemez TAJNO se viđa sa Borom Santanom, on joj čak i kuče čuva!
Foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

nastavili rijaliti i u stvarnom životu

RASKRINKANI! ZA SVET VIŠE NISU ZAJEDNO, A NE ODVAJAJU SE! Milica Kemez TAJNO se viđa sa Borom Santanom, on joj čak i kuče čuva!

Rijaliti -

Milica Kemez se u tajnosti viđa sa bivšim momkom Borom Santanom!

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 4" uživala je na ručku sa njim i reperom Milanom Jankovićem Čorbom. Slikala je Milicu dok dolazila na dogovoreni sastanak, a potom i dok je sedela sa bivšim momkom i njihovim prijateljem iz rijalitija. Kemezova je ispred beogradskog restorana stigla taksijem, obučena ležerno zbog vrućine, sa sunčanim naočarima. Kad je došla, u bašti lokala su već sedeli Bora i Čorba i pili pivo.

- Čekamo te već dugo - rekao joj je Santana, a ona mu je nešto šapnula. Potom je vicešampionka „Zadruge" poljubila obojicu u obraz i sela. Odmah je uzela meni i naručila salatu za ručak, dok su momci nastavili da uživaju u piću.

Pošto se ne odvaja od čivave Sofi, koju je kupila posle "Zadruge", i nju je povela na druženje. Čim je Kemezovoj zazvonio telefon, Santana je preuzeo brigu o štenetu.

Milica Kemez, Bora Santana
foto: Printscreen/Pink

U jednom momentu su svima zazvonili telefoni! Milica je bila na vezi sa sestrom Mirelom, s kojom je dogovarala izlazak, dok se Čorba javio devojci Teodori Bilanović i rekao joj gde se nalazi. Za to vreme, Bora je ugovarao sledeći nastup i pričao o duetu koji treba da snimi.

Kemezovoj je posle nekog vremena opet zvonio telefon, pa se sa nekim raspravljala petnaestak minuta i sve vreme se mrštila. Potom su još malo ćaskali, a kada su završili sa klopom i pićem, razišli su se svako na svoju stranu.

Milica Kemez, Bora Santana
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs/hit

Bonus video:

00:08

BORU BAŠ BRIGA ZA MILICU KEMEZ! Santana otišao u Budvu, provodi se na JAHTI, a kad bivša vidi sa kim je dobiće NAPAD BESA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track