MAJA IMA DEČKA, A PIŠE MENSURU! Ajdarpašić raskrinkao Marinkovićevu, priznao da mu se javila: NE VOLIM DA DIRAM TUĐE DEVOJKE!
Foto: Printscreen/Instagram

SPOMENUO I MINU

MAJA IMA DEČKA, A PIŠE MENSURU! Ajdarpašić raskrinkao Marinkovićevu, priznao da mu se javila: NE VOLIM DA DIRAM TUĐE DEVOJKE!

Rijaliti -

Budući takmičari pete sezone rijalitija Zadruga borave u karantinu, a Mensur Ajdarpašić je sada otkrio šta će svi moći da očekuju od njega u rijalitiju, pa istakao da mu se javila Maja Marinković.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printcsreen

- Da li ćeš biti spreman u "Zadruzi"?

Hoću, samo mi treba ova dva dana da se adaptiram - rekao je Mensur.

- Da li si spreman za neke ljubavne odnose u Beloj kući?

Videćemo šta nosi dan, šta nosi noć. Tj. što bi rekao jedan moj drug: "Šta nosi noć, šta nosi mrak". Nadam se da će biti nekih lepih devojaka, čuo sam da ulaze izuzetno pametne i inteligentne devojke pre svega, sa sistemom vrednosti - dodao je Mensi.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Instagram

- A ako se na vratima pojavi tvoja bivša devojka Mina Vrbaški?

Može da se pojavi i ona i pet drugih nekih bivši, nema nikakvih problema. Komunikacija bi bila profesionalna, ja sam tamo dužan da komuniciram sa svima. Šta mi posao nalaže, to sam dužan da radim - odgovorio je on.

- U kakvim si odnosima sa Majom Marinković?

U okej smo odnosima, pre neki dan smo se čuli. Poželela mi je sve najbolje za rođendan sa zakašnjenjem, ja sam joj rekao: "Maki, nikad nije kasno... Znam da mi želiš sve najbolje". Ona mi zaista želi sve najbolje, ja ne sumnjam u to. Ja se ne mešam u tuđe veze i ne volim da diram tuđe devojke - govorio je kroz osmeh Ajdarpašić.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Instagram

- Znači Maja i Car su ipak zajedno?

Ne znam ja, samo šta pročitam u medijima. Inače, jako interesantno, kad je slobodna nikad mi ne piše. To je nešto neverovatno, da li je moguće to? - otkrio je Mensi.

- Šta možemo da očekujemo od tebe?

Dobar šou, dobru energiju, dobru zabavu. Biće osmeha, to je ono što je u mojoj moći. Zaista će biti dosta zezanja. Spreman sam za nedelju. Kombinaciju sam sakrio, spremna je i čeka - odgovorio je Mensur.

- Da li pucaš na pobedu?

Ne mora da se desi. Ja sam zaista bio zadovoljan svojim plasmanom. Treće mesto, bio bih zadovoljan da budem i drugo, može i treće. Bitno mi je da sačuvam honorar.

Mensur Ajdarpašić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:04

VRELA FOTKA MENSURA AJDARPAŠIĆA IZ KARANTINA: Skinuo majicu, snimao se u OGLEDALU, a od prizora ženama PADAJU VILICE !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track