ZA MENE JE GLASALA RADNIČKA KLASA: Nadica sad živi NESTABILAN život, a evo da li će i dalje da radi kao KONOBARICA
Foto: ATA Images

pobednica zadruge 4

ZA MENE JE GLASALA RADNIČKA KLASA: Nadica sad živi NESTABILAN život, a evo da li će i dalje da radi kao KONOBARICA

Rijaliti -

Pobednica četvrte sezone "Zadrug" Nadica Zeljković prokomentarisala je da li je zaista očekivala pobedu, kako se oseća kada je surovo iskrena prema svima, ko je razočarao a ko iznenadio u samom rijalitiju, kao i kakav život danas živi.

Kada je reč o samoj pobedi, Nadica je istakla kako nije očekivala pobedu, i kako su se zadrugari ponašali prema njoj u poslednjih dva meseca.

"Kad smo ušli nas 16, nisam očekivala ni da budem u prvih 5, ni u prvih 10. Međutim, u Zadruzi u poslednjih dva meseca su se ponašali kao da sam im ja najveća konkurencija, pa sam ja rekla da će ''radna klasa'' da glasa za mene. Maltene sam im prkosila do samog kraja - istakla je Nadica.

Kristina Kija Kockar, Nada Zeljković
foto: Damir Dervišagić

Nadica je rekla kako se osećala teško kada je surovo iskrena prema svima, zato što se oni raspalaču na njene teške reči.

"Možda mi bude teško kad budem surovo iskrena prema njima, pa se oni rasplaču tamo pred svima", istakla je Nadica.

Naime, ona je rekla kako joj je Đedović bio pravo iznenađenje i objasnila zbog čega joj je Ša veliko razočarenje:

"Pravo iznenađenje mi je bio Đedović. Sa njim sam se nekako skontala iako nisam preterano provodila vremena sa njim - objasnila je ona, pa dodala: Razočarana sam u Ša zbog njegovog poanšanja, ali tražio je dobio je. Nisam očekivala takvo ponašanje prema životu, prema sebi, porodici. Tu me je razočarao", razočarano je rekla Nadica za Premijeru.

Kako je istakla, ne zna da li će nastaviti da radi u restoranu, kao i da vodi jedan nestabilan život.

"Nadica živi nestabilan život. Nemam nikakav status trenutno, i ne znam da li ću nastaviti da radim u restoranu", rekla je Nadica.

Nada Zeljković
foto: Youtube screenshot

kurir.rs

Bonus video:

03:52

BIĆE PAKLENO! Rijaliti učesnici na samom početku ulaze u LAVIRINT, a 60 takmičara moraće da se OTIMA oko mesta za SPAVANJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track