BEDNICA! ONA STVAR VIRI JOJ IZ OČIJU: Irma se nakačila na Subotićevu i Dalilu, a Ljuba ju je ovako SPUSTILA NA ZEMLJU!
Foto: Printscreen/Red Tv

OŠTRA

BEDNICA! ONA STVAR VIRI JOJ IZ OČIJU: Irma se nakačila na Subotićevu i Dalilu, a Ljuba ju je ovako SPUSTILA NA ZEMLJU!

Rijaliti -

Ljuba Pantović, koja je bez dlake na jeziku oplela po mnogim zadrugarima.

Na Ljubinom tapetu bila je kontroverzna pevačica Irma Sejranić koja je odmah po ulasku ušla u žestoku svađu sa Ljubinom ćerkom, Aleksandrom Subotić.

- Bila bih srećna da mogu da odgovorim ko je ona, ona je niko. Tad je Aleksandra bila i bolja i lepša i uspešnija, i naravno da će takva osoba da mrzi moju Aleksandru, to je normalno. Prošle su godine, nju mržnja i dalje nije napustila. Irma ima nešto protiv nje jer je Aleksandra Subotić jedno zvučno ime, i ima je u medijima i da uzme da kine sve novine će pisati o tome. Aleksandra je neko za koga takvi nikogovići misle da treba da se zakače i da im je to recept za opstanak - započela je Pantovićeva.

Ljuba Pantović
foto: Printscreen/Red Tv

- Gledaoci su svedoci koliko ona usiljeno pokušava da se posvađa. Aleksandra joj kaže: 'Hajde pali'. Ženo raskrinkaj malo te koji te savetuju i otkrij sa kim si u kontaktu. Inače, ono što ja znam, ona je švalerka Bube Korelija. Ona je tako pričala, ja se ograđujem. Na sve načine pokušava da dospe u javnost, ali ne uspeva. Čak je rekla da ne bi bilo loše da je Matora opali. Ja sam Matoroj rekla da pazi da ne pokupi neku boleštinu, jer se očigledno ne skida sa one stvari, čak joj ona stvar i viri iz očiju. Ljudi napolju jako dobro znaju ko je ona - priča Ljuba u emisiji "Pitam za druga" na Red TV, pa dodaje:

- Napala je i Dalilu u studiju, kači se na te jake igrače. Bednica, pokušava. Ona ne odustaje, sad je i štroku naoštrila, ali Aleksandru to ne dotiče. Dovoljno je videti je onako nakaznu svaki dan, ne mora ni da ti se obraća - zaključila je Ljuba.

Irma Serjanić
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:52

BIĆE PAKLENO! Rijaliti učesnici na samom početku ulaze u LAVIRINT, a 60 takmičara moraće da se OTIMA oko mesta za SPAVANJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track