MARIJA ZVALA PRODUKCIJU ZADRUGE DA ODUSTANU OD TUŽBE PROTIV MILJANE: Za 24 sata prikupljena ogromna cifra, IMAĆE I DA PLATI KAZNU!
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

niko kao verni fanovi

MARIJA ZVALA PRODUKCIJU ZADRUGE DA ODUSTANU OD TUŽBE PROTIV MILJANE: Za 24 sata prikupljena ogromna cifra, IMAĆE I DA PLATI KAZNU!

Rijaliti -

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskog Kulićima, za manje od 24 sata fanovi su uspeli da prikupe veliki novčani iznos, kako bi pomogli Miljani da plati kaznu od 100.000 evra.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube/Pink.rs

Ako se uplate budu nastavile ovim tempom, Miljana će biti u mogućnosti da za mesec dana prikupi ceo iznos koji od nje potražuje produkcija.

Inače, iako su se pojavile informacije da je prilikom Miljaninog dolaska u Niš došlo do žestokog sukoba s njenom majkom Marijom, koja je prinuđena da plaća njenu kaznu i kockarske dugove, istina je da je susret prošao neočekivano mirno, pa je i uprkos prvoj Marijinoj burnoj reakciji ona spustila loptu i prihvatila ćerku u porodični dom. Kada su njih dve sele i porazgovarale o svemu, Marija je kontaktirala s produkcijom da pokušaju da izglade odnos i da ne dođe do tužbe, tako da je ostala otvorena mogućnost da se Nišlijka u nekom momentu vrati u rijaliti i pomrsi konce ostalim učesnicima, ali kaznu mora da plati.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, screenshot

Ipak, ako do dogovora i ne dođe, Miljani su u pomoć pritekli verni fanovi, tako da makar za sada ne mora da brine o tome kako će platiti veliki novčani iznos.

Podsetimo, Miljana je nekoliko puta pokušala da pobegne iz ove sezone "Zadruge", pa je u jednom trenutku i zapalila Rajski vrt, pokušavajući da nađe put napolje.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja "Zadruge", a televizija Pink će u skladu s njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitano u kući.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Printscreen/Pink, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.P.

00:49

Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track