Najnovije vesti

CAR NE SME DA KROČI U HRVATSKU: Duguje 60.000 €, sve krije od cure Maje, a JEDNO mu baš teško pada! BELU KUĆU ZAMENIO ZATVOROM
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

nema alternativu

CAR NE SME DA KROČI U HRVATSKU: Duguje 60.000 €, sve krije od cure Maje, a JEDNO mu baš teško pada! BELU KUĆU ZAMENIO ZATVOROM

Rijaliti
10:56h

Filip Car ne sme da se vrati u Hrvatsku zbog duga od 60.000 evra! Kako saznaje, momak iz Crikvenice je upravo zbog toga „pobegao" u rijaliti i to je prećutao svojoj novo devojci Maji Marinković.

- Filip mi se jadao da ne sme u Hrvatsku jer nekom liku duguje čak 60.000 evra! Rekao je da je u velikom problemu, ali nije hteo da mi otkrije zašto se zadužio i od koga. Kazao mi je samo da neće kročiti u svoju državu dok ne zaradi da otplati dug. Zato je i ušao u „Zadrugu"! - priča izvor blizak rijaliti zvezdi i dodaje da Car finansijske probleme krije od svoje devojke Maje Marinković.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Youtube

- Rekao mi je da Maja nema pojma o tome. Ne želi da je opterećuje svojim problemima iako je siguran da bi mu ona odmah pomogla. Kazao mi je da je ona bila u teškom emotivnom stanju posle abortusa i da zato nije želeo da je dodatno opterećuje.

Međutim, pare nisu jedini problem zbog kojih Car ne može da se vrati u rodnu zemlju! Pre ulaska u "Zadrugu 5" rijaliti učesnik je ispričao da ga čekaju suđenja čim kroči u Hrvatsku.

- Nisam bio u Hrvatskoj u međuvremenu, bio sam samo u Austriji... Imam neke probleme za koje se nadam da ću ih brzo rešiti. Ranije sam imao probleme koje sam godinama rešavao, a ove ću brže, nadam se - rekao je Car i objasnio o čemu je reč: "Imam neke sudske probleme i moj advokat smatra da je bolje da sam u Srbiji nego u Hrvatskoj. Imam nekoliko krivičnih dela vezane za razbojništvo, za koja nisam kriv i to ću dokazati. Tu je upleteno i nekoliko mojih prijatelja, ali ni oni nemaju veze sa tim.

Kontroverzni rijaliti učesnik kaže da mu teško pada što je godinu dana bio razdvojen od prijatelja i porodice i što ih verovatno neće videti još minimum deset meseci, koliko očekuje da će ostatiu "Zadruzi 5".

Koliko god da mi je teško što ne vidam svoj grad i prijatelje, tako je trenutno najbolje za mene. Mnogi bliski drugari su dolazili ovde kod mene kako bismo se videli. Čim sve prođe, uživaćemo!

Filip Car
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Hit

Bonus video:

FILIP MILETIĆ ZA KURIR TV OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA SLIKE SA SEVERINOM: Priča se da su u LJUBAVNOJ VEZI, a ovo je ISTINA o njima
01:24

FILIP MILETIĆ ZA KURIR TV OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA SLIKE SA SEVERINOM: Priča se da su u LJUBAVNOJ VEZI, a ovo je ISTINA o njima

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja