PRIZNAJ DA SI GEJ, BIĆE LAKŠE I TEBI I TVOJOJ ŽENI! Miki potkačio finalistu ZG, on spustio glavu: Hoću da pobegnem, ne mogu OVAKO!
Foto: Printscreen/Zadruga

SPREMAN DA NAPRAVI HAOS

PRIZNAJ DA SI GEJ, BIĆE LAKŠE I TEBI I TVOJOJ ŽENI! Miki potkačio finalistu ZG, on spustio glavu: Hoću da pobegnem, ne mogu OVAKO!

Rijaliti -

U toku je emisija "Gledanje snimaka" zadrugari su pogledali klip sa žurke Nikole Grujića u zanosnom i prisnom plesu sa Vanjom Rašovom, a potom je Miki Đuričić je istakao da on treba da prizna da je gej i da če njegovoj supruzi biti lakše.

- Posle ovoga su otišli u krevet! Da li ste videli kako mu igra i pribija se na polni organ? - pitao je voditelj.

- Bila je trljalica klasična, jasno, ali ne znamo šta je bilo ispod jorgana, može to vrlo lako da se sakrije ako hoće, da se ne lažemo - rekla je Matora.

- Mogu pohvaliti kako igra, kao da je na trodonima čovek. Mene zanima, jel tebe sramota da ovo radiš? Da li ti normalan druže? Jao šta ja pričam - nasmejao se Janjuš.

Nikola Grujić
foto: Printscreen/Zadruga

- Kako tebi ovo izgleda, Grujo? - pitao je Milan.

- Bili smo na žurci, malo smo pravili šou. Realno kad pogledam sa strane izgleda grozno. Mislim da je dobra osoba i da možemo da budemo dobri prijatelji

- Priznaj da si gej, biće lakše i tebi i tvojoj ženi - našalio se Đuričić.

Nikola Grujić je pokušavao da se opravda od video snimaka koji su pušteni u Beloj kući i komentara zadrugara.

- Šta da radim, da se ubijem. Da mogu pobegao bih odavde. Napravio sam grešku. Nisam trebao da joj ponudim svoj krevet. Tri snimka za redom idu za mene. Ja bih sada izašao da mogu, platiću kaznu. Kada krenem da pucam ja ću otići ne mogu više - pravdao se Grujić.

Nikola Grujić
foto: Printscreen/Zadruga

- Brate, biće još teže, veruj mi - rekao je Mateja.

- Fran je beba, ljudi žive u šesnaestom veku, ono je rijaliti, vi ne znate gde se došli. Mensur vas sve potpaljuje - rekla je Sandra.

- Ali mi smo samo ležali, ništa nismo radili. Popili smo samo kafu ujutru - rekao je Nikola.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:04

MALO ĆU DA VAS POČASTIM! Marina Visković pozirala u NEOČEKIVANOM IZDANJU, malo koja pevačica bi se usudila na OVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track