MENSUROVA MAJKA PROGOVORILA O MALOLETNOJ MILICI: Otkrila da li podržava njihovu vezu, a evo šta je sve imala da kaže za SNAJKU!
Foto: ATA Images

otvoreno

MENSUROVA MAJKA PROGOVORILA O MALOLETNOJ MILICI: Otkrila da li podržava njihovu vezu, a evo šta je sve imala da kaže za SNAJKU!

Rijaliti -

Rijaliti par Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić izazvali su lavinu komentara na društvenim meežama, ali i pažnju gledalaca, a sada se oglasila njegova majka i otkrila šta misli o budućoj snajki.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja ih pratim non-stop, mladi su, lepi su zajedno, ja ih podržavam. Volim da ih gledam, vole se i neka uživaju - izjavila je Naila.

Naila je prokomentarisala Milicu i iznela mišljenje o njoj, a ona je sa oduševljenem potencijalnu snajku obasipala komplimentima.

- Lepa devojka, harizmatična, kulturna, fina, voli mog sina, ja je podržavam, oduševila me je. Po mom mišljenju, lep su par - objasnila se Mensurova majka.

Podsetimo, Mensur Ajdarpašić po ulasku u rijaliti ,,Zadruga 5” uplovio je u ljubavnu romansu sa Milicom Veselinović, koja ima svega 17. godina. Milica je po ulasku istakla da želi narodu da pokaže da nije kao njegova bivša devojka Mina Vrbaški, a već drugo veče imala je vrelu akciju sa Ajdarpašićem. Mnogi zadrugari su ih osudili, ali ima i ona druga strana, koja podržava i navija za njihovu vezu.

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović
foto: Printscreen

Kurir.rs/Republika/S.Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track