STANIJA NAPUSTILA ZADRUGU?! Starleta ima DOGOVOR sa produkcijom, istekao joj ugovor, ali to nije SVE: Sada se oglasila! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

NI SA KIM SE NIJE POZDRAVILA

STANIJA NAPUSTILA ZADRUGU?! Starleta ima DOGOVOR sa produkcijom, istekao joj ugovor, ali to nije SVE: Sada se oglasila! (FOTO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević po ulasku u petu sezonu rijaliti programa "Zadruga" otkrila je da ulazi u Belu kuću kao gošća i da će se u rijalitiju zadržati samo mesec dana.

Vodielj je jednom prilikom potvrdio da starleta ima dogovor sa produkcijom i da će posle nekog vremena da napusti Belu kuću, a potom da će se ponovo vratiti kako bi se borila za prvo mesto.

Marko Osmakčić, Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Naaimee, sinoć se tokom emisije povela tema o odnosu Sandre Rešić i Marka Osmakčića, a više puta spomenuli su i starletu. Međutim, gledaoci su primetili da Stanije u tom trenutku nije bilo na imanju. Ona je uvek sedela na garnituri i komentarisala kada se spomene njeno ime, a ovoga puta to nije bio slučaj. Takođe, primetili su da nakon emisije Stanija nije bila u svom krevetu.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

S obzirom na to da je prošlo mesec dana od početka emitovanja pete sezone, može se zaključiti da je Staniji istekao ugovor i da je iz tog razloga napustila rijaliti. Međutim, produkcija se još uvek nije oglasila povodom ove situacije.

Ostaje da vidimo da li će Veliki šef poslati pismo i zvanično obavestiti zadrugare da je Stanija napustila "Zadrugu" ili će se pak ona vratiti na imanje. Takođe, nije ispraćeno njeno opraštanje od zadrugare, te se može zaključiti da je otišla bez pozdrava.

Dobrojevićeva se nakon toga prvi put oglasila na Instagramu gde je podelila fotografiju sa svojim psom Pablom, te je zamolila fanove da zaprate njegov profil.

Stanija Dobrojević
foto: Instagram

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track