BIVŠI DEČKO TARE SIMOV I SAN MNOGIH ŽENA: Mateja Matijević pokazao zbog čega dame žude za njim, obukao se kao pobednik Evrovizije!
Foto: Printscreen

POTRUDIO SE OKO KOSTIMA

BIVŠI DEČKO TARE SIMOV I SAN MNOGIH ŽENA: Mateja Matijević pokazao zbog čega dame žude za njim, obukao se kao pobednik Evrovizije!

Rijaliti -

Zadrugari uveliko vežbaju i spremaju se za spektakularnu Zadrugoviziju, a oni brinu za svaki detalj, od pesme, koreografije do stajlinga, kako bi zablistali na sceni.

Mateja Matijević nastupa uz pobedničku pesmu ovogodišnje Evrovizije "Måneskin - Zitti E Buoni", pa mu je za to bio neophodan kostim.

Mateja Matijević
foto: Printscreen

Deniz Dejm je uskočila u pomoć i pobrinula se za Matejin stajling, a Matijević je na kraju izgledao gotovo identično kao Damiano.

- Zamisli sad poljubimo se kao... Treba mi neki čoker - smejao se on.

Podsetimo, Mateja je došao u centar pažnje zbog veze sa Tarom Simov, koja je bila veoma burna. Tara se Mateji izvinila za sve kada je napustila poslednji rijaliti u kom je učestvovala, a Matijević je tada reagovao ovako:

"Izvinila se jer njene uvrede nemaju smisla. Ona je kao imala povratne informacije. Izvinila se, ja sam prihvatio, ali ne mogu da zaboravim. Boli me uvo za njeno izvinjenje."

Tara Simov
foto: Printscreen Paparaco Lov

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track