OTAC DEJANA DRAGOJEVIĆA PROGOVORIO! Goran iskreno o ponašanju Dalile i sina u ZADRUZI: Ne znam što im je trebalo da uđu tamo!
Foto: Damir Dervišagić

progovorio i on

OTAC DEJANA DRAGOJEVIĆA PROGOVORIO! Goran iskreno o ponašanju Dalile i sina u ZADRUZI: Ne znam što im je trebalo da uđu tamo!

Rijaliti -

Otac Dejana Dragojevića, Goran, progovorio je za medije prvi put nakon afere svoje snajke Dalile sa Filipom Carom u "Zadruzi 5".

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Uopšte ne gledam, pazite, nije mi to ništa zanimljivo. To je normalno da se svađaju, ko živi zajedno, a da se ne sporečkaju. Ja nisam stalno ovde, nekad sam u Srbiji, nekad u Austriji, pa ne mogu sve lepo da ispratim - govori Goran pa otkriva da li je njegovo mišljenje da se Dalila zaljubila u Cara:

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filip Car
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Zadruga

- Ne verujem u to da se zaljubila, ja znam da se ona i Deki vole! Ušli su, pa nek se izbore. Prošli put sam išao po njih kad su pobegli, ne znam šta da kažem, glupost je što su ušli, ne znam što im je to trebalo - ističe otac Dejana Dragojevića.

- Sa njenim tatom sam u kontaktu, njihov Tedi je kod mene, majka joj je u Nemačkoj, sa njom se nisam čuo. Nisam se čuo ni sa Dalilinim ocem od kad je sve počelo, ali smo imali normalnu komunikaciju - istakao je Goran.

Dalila Dragojević, David Dragojević, Dejan Dragojević, Goran Dragojević
foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/S.M./Republika

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track