NA ŽURKI SE LJUBILA SA MUŽEM, SAD SA DEČKOM RAZMENJUJE NEŽNE STIHOVE: Car ljubomorisao Dalili zbog poljupca s Dejanom, pa popustio
Foto: Printscreen/Zadruga

neodlučna

NA ŽURKI SE LJUBILA SA MUŽEM, SAD SA DEČKOM RAZMENJUJE NEŽNE STIHOVE: Car ljubomorisao Dalili zbog poljupca s Dejanom, pa popustio

Rijaliti -

U toku prethodne noći u rijalitiju "Zadruga" došlo je do bliskosti u odnosu bračnog para Dragojević.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Naime, Dejan i Dalila su se u jednom trenutku na žurki dohvatili, nežno gledali i ljubili, sve uz pesmu "Sunce ljubavi". Nakon ove pesme, Dalila je oterala Dejana od sebe i nastavila da igra sama.

Mnogi misle da se sa Dejanom poljubila kako bi isprovocirala svog "dečka" Filipa Cara, sa kojim je bliska više od tri nedelje.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

U toku prethodne noći, Car se poljubio sa Viktorijom, a danas je saznao za Dalilin poljubac s Dejanom, i priznao je da ga je to pogodilo.

- Da, ljubomoran sam kako se poljubila sa mužem. Dalila može da misli šta hoće i bilo ko, nazivati igrom. Odabrao bih manje toksične i bolje igre za sebe. Ako sam odabrao da kažm da mi se sviđa udata žena, kaljam sam sebe i radim nešto van margine. Ona je prihvatila da sam rekao da mi se sviđa i ostaćemo kolege, to će proći. Zato sam se ja i opustio sinoć, sve više ću se opuštati na drugim stranama, da ova priča splasne - govorio je Car kad je saznao za poljubac.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Car i Dalila našli su se i ove večeri u izolaciji, gde su razmenjivali nežne stihove. Dalila se vratila u izolaciju i legla u krevet pored Filipa Cara, pa su zajedno uživali u pesmama, a posebno ih je pogodio hit "Idemo anđele":

- Mada je ovo više pesma za Dalilu i Dejana - šalio se Miki.

- S tobom želim da dočekam kraj - pevali su Dalila i Car zajedno.

- Ja idemo malo u kuću blejati. Da li ćeš odmah spavati? Samo ćeš se okrenuti tako? Zamisli da dođem i legnem kod tebe. Ej, da izjaviš kako ne bi bila sa mnom, zamisli to - rekao je Car.

- Kako vam je bilo u emisiji? - pitao ih je Čolak koji je ušetao u izolaciju.

- Dobro, samo da nije bilo laži. Ja lažem isključivo za njeno dobro. Sad čekam da ona zaspi, pa da je poljubim, koliko sam puta to uradio - priznao je Filip.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:44

ELENA KARIĆ UKLJUČILA NOVOG DEČKA U RITUALNI OBRED: Naopako okrenut pehar i ruže, svi na podu, a on izgovara OVE REČI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track