SPREMA SE FEŠTA! ZADRUGA DOBIJA 3 NOVA UČESNIKA: Nekima će pasti vilice, a drugi će se držati za glavu od MUKE!
Foto: Printscreen

SVI ČEKAJU

SPREMA SE FEŠTA! ZADRUGA DOBIJA 3 NOVA UČESNIKA: Nekima će pasti vilice, a drugi će se držati za glavu od MUKE!

Rijaliti -

Prošlo je nešto više od mesec dana otkako je počela peta sezona rijalitija ''Zadruga'', a o turbulentnim dešavanjima u Beloj kući bruje svi.

Veliki šef objavio je da će se večeras na imanju u potpunosti pomeniti tok rijalitija.

Naime, ove večeri, Bela kuća postaće bogatija za tri nova člana, a ono što je sigurno jeste da zadrugari neće moći da dođu sebi od šoka kada budu videli svoje nove cimere na vratima.

Zadruga
foto: Printscreen

Podsetimo, Lazar Čolić Zola je pričao da će ući u rijaliti, Stanija Dobrojević je u nekoliko navrata pričala kako će na njeno mesto doći Maja Marinković, a šuška se i da će Tara Simov biti ponovo deo rijalitija.

Sumnje je podgrejala i bivša rijaliti učesnica Ivana Marinković koja je iz provoda sa Tarom Simov objavila snimak i napisala: "Nedostajaćeš."

Zadruga
foto: Printscreen/Zadruga

- Tanka mi je ekipa u Zadruzi. Filip Car je moj drug ali ne podržavam ovo što je uradio ovom momku iz Tuzle, ovom Peletu. Strogo sam protiv toga i nisam za te opcije. Ali hajde sad, bilo je šta je bilo. Ne znam šta se događa s Dalilom, sve mi to izgleda kao neka fejk priča, druže, ili kreni ili ga pusti - prokomentarisao je Zola i najavio ulazak nedavno.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:24

SUBOTIĆKA SLAVI SINU 1. ROĐENDAN, NE MARI ZA POVRATAK U RIJALITI! Na proslavi baka LJUBA, Maja i TAKI: Sve pršti od LUKSUZA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track