RASCEPANA USTA I ŠOK PREPISKE: Isplivali novi detalji okršaja RIALDE I KENANA: Udarci, uvrede, PLJUVANJE! Pevačica sve objavila!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

HAOS NE PRESTAJE

RASCEPANA USTA I ŠOK PREPISKE: Isplivali novi detalji okršaja RIALDE I KENANA: Udarci, uvrede, PLJUVANJE! Pevačica sve objavila!

Rijaliti -

Vesto koja je šokirala region jeste da je Kenan Tahirović udario Rialdu Karahasanović, a pevačica je sve potvrdila. A nakon što se i on oglasio tvrdivši da ju je samo zakačio i da ima dokaz u vidu audio snimka, Rialda se ponovo oglasila:

- S obzirom na to da se "preti"nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna. Ja ne znam šta se tačno radi kada te dečko vređa najgore moguće (tako mesecima), pa kad odgovoriš uvredom i onda te pljune (bukvalno) po sred lica? A onda verovatno treba da se ćuti na to, sudeći po komentarima. Ja neću da pričam o porukama, glasovnim i slikom rascepljene usne u telefonu, ali ako treba nije problem - napisala je Rialda, a potom i objavila sve o čemu je govorila.

Rialda Karahasanović
foto: Printskrin/Instagram

- Dođi, u 3 krećem, dođi, ne lupetaj gluposti - stoji u Kenanovoj poruci, Rialda odgovora:

- Neću nikome reći za ovo jer je ovo moja sramota, tako da ne brineš. Sama hoću da zaboravim da sam te ikad videla u životu, to je to. Javi se kad izađeš iz stana - pisala je Rialda, a Kenan je nastavljao:

- Dođi samo preterao sam, u ljutnji sam pričao baš gluposti. Ja da mislim tako što bih dolazio sada ovde, zašto bih bilo šta pokušavao. Volim te, kozo, želim da te zagrlim, izvinim, dođi mi. Preterala si i ti sa vređanjem i tako smo zakuvali - pisao je Kenan nakon čega je nastavio:

- Dođi gore, molim te dođi - nakon ovoga usledili su i pozivi, pa ga je Rialda blokirala.

Rialda Karahasanović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, nakon što je Rialda potvrdila da je došlo do sukoba, Tahirović se oglasio za bosanske medije i izneo tvrdnje kako je pevačicu zakačio u samoodbrani, i da nije imao nameru da je udario. On tvrdi da je ovo sve pevačicin PR plan za nove projekte.

Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:15

ISTORIJSKI MOMENAT NA NASTUPU JK! SVE JE PRVA RADILA: Evo šta je DIVI učinila devojka iz publike, a koleginica je ISKOPIRALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track