DA LI GA SE SEĆATE? Luna Đogani lila suze kad je ON izbačen iz rijalitija, a evo kako Nemanja sad izgleda! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

BIO JE U PRVOJ ZADRUZI

DA LI GA SE SEĆATE? Luna Đogani lila suze kad je ON izbačen iz rijalitija, a evo kako Nemanja sad izgleda! (FOTO, VIDEO)

Rijaliti -

Bivši rijaliti učesnik Nemanja Tošić nekada se bavio fudbalom. U toku svoje višegodišnje karijere igrao je za veliki broj domaćih klubova, a zbog povrede je prekinuo da se bavi ovim sportom.

Tokom ovog svog životnog perioda, Nemanja je bio veoma uspešan, a na dresu je nosio broj devet. Posle sporta, Tošić je počeo da se bavi vožnjom.

Nemanja Tošić
foto: Printscreen

Svi fanatici rijalitija "Zadruga" se sećaju koliko se digla prašina oko njegovog odnosa sa Lunom Đogani kojoj je Sloba Radanović slomio srce nakon Zadruge 1, On je čak i priznao da je zaljubljen u nju.

Đoganijeva očito nije bila ravnodušna jer je kao kiša plakala nakon što ga je produkcija diskvalifikovala zbog fizičkog nasrtaja na Brendona.

Nemanju rijaliti više ne interesuje, a ono što se može videti na njegovim društvenim mrežama jeste da je predan roditelj maloj devojčici.

Jedno je sigurno, Nemanja je i dalje atraktivan muškarac koji mami uzdahe mnogih žena.

Nemanja Tošić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Puls

Bonus video:

00:09

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track