OGLASILA SE MAJKA FRANA PUJASA! Progovorila o njegovom učešću u rijalitiju, a ovo joj je NAJBITNIJE!
Foto: Nemanja Nikolić

otvorila dušu

OGLASILA SE MAJKA FRANA PUJASA! Progovorila o njegovom učešću u rijalitiju, a ovo joj je NAJBITNIJE!

Rijaliti -

Odnos Sandre Čaprić i Frana Pujasa je vrlo zanimljiv zadrugarima poslednjih nekoliko dana. Njih dvoje će sve do kraja zadatka biti vezani lisicima i neće se odvajati, osim kada idu u toalet.

Podsetimo, spekulisalo se o tome da su Fran i Elena Kitić u vezi, ali je ovaj zadrugar više puta to demantovao, te govorio da su samo drugari. Povezivanje sa Sandrom je počelo još na lekarskom pregledu, kada su uvaćeni kako pričaju zajedno, a poslednjih par dana su sve prisniji.

Fran Pujas
foto: Nemanja Nikolić

Tim povodom oglasila se i Franova majka Gordana koja je otkrila šta misli o Franu i Sandri, ali i za sve češće komentare zadrugara da se mladi Pujas "ugasio" ove sezone.

- Pa, mislim da se ove godine super snašao. Barem za sad i odličan je. Ne bih rekla da se ugasio, nego da je jednostavno neka faza, a takvih je imao i u prošloj sezoni. U jednom trenu bi išao kući, a u drugom bi ostao još dve sezone. Sve je to prolazno, kao i kod svih ukućana - ističe Franova majka.

- A oprostite, nisam ispratila, ko je Sandra Čaprić? Možete mi poslati njenu fotografiju? - dodala je Gordana i zaključila:

- Ovo je bilo retoričko pitanje. Verovatno ste do sada već shvatili da neću komentarisati niti jednu devojku. Bitno mi je da je on srećan - zaključila je Franova majka.

Elena Kitić, Fran Pujas
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:22

BORJAN PROSLAVIO 34. ROĐENDAN: Sneža mu organizovala ozbiljnu proslavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track