SKANDAL JE NAPRAVILA! OBRUKALA NAS JE! Eminine komšije iz BUGOJNA danima je nisu videli! Niko lepu reč da kaže za Dalilu
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Sakrila se u mišiju rupu

SKANDAL JE NAPRAVILA! OBRUKALA NAS JE! Eminine komšije iz BUGOJNA danima je nisu videli! Niko lepu reč da kaže za Dalilu

Rijaliti -

Otkako je izbila afera sa Dalilom Dragojević i Filipom Carem, Dalilina majka Emina Mujić ne izlazi iz kuće i krije se od svih u Bugojnu.

"Skandal je, da to uradi i da napravi. Nisam videla, tek na početku zZadruge, bruka i stamota. Od sramote ne sme da izađe", rekla je jedna komšincia. "Obrukala je naše mesto", samo su neki od komentara meštana na Dalilinu aferu sa Filipom Carom koja potresa čitav region.

Emina Mujić, Dalila Dragojević
foto: Damir Dervišagić

"Emina živi u Vrbanji, i nana joj je otišla. Bogami, ona to ne kriju", rekla je jedna nana.

Podsetimo, i ranije kako tvrde komšije Emine Mujić, majka Dalile Dragojević navodno danima ne može da digne glavu od sramote, a ni ona se ne odruče Dejana.

- Ona nema ni stida ni srama, Dejan je moja dušica, uvek je bio uz nju i kad joj je bilo najteže. Zajedno su uspeli da izgrade i kuću i živeli su luksuzno, a šta je sad uradila tek će shvatiti kad izađe iz rijaliija. Šta joj je ovo trebalo?! Kakakv Filip Car, on je čovek probisvet. A tek ove njegove bivše kad uđu, videće ona šta će je snaći kad joj se Maja Marinković popne na glavu. Moja je ćerka, ali ovu sramotu nisam očekivala da će mi prirediti.

Emina Mujić
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/blic

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja