ŽESTOKA AKCIJA MILICE I MENSURA PRED PUNOM SOBOM! Prepustili se strastima u cik zore, nisu marili za KAMERE i CIMERE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

neverovatno

ŽESTOKA AKCIJA MILICE I MENSURA PRED PUNOM SOBOM! Prepustili se strastima u cik zore, nisu marili za KAMERE i CIMERE! (VIDEO)

Rijaliti -

Milica Veselinović i Mesnur Ajdarpašić započeli su žestoku akciju ovog jutra u spavaćoj sobi.

Naime, dok se Viki Mitrović presvlačila pored njih dvoje, Milica je legla preko Mesura i počeo je se*s. Njih dvoje su totalno zaboravili na cimere i pokazali svima i više nego što su hteli,

Mina vrlo direktno i surovo komentariše Miličin i Mensurov odnos, a to je zapalo za oko i Miličinoj majci - Ani Veselinović, koja se oglasila za portal Pink.rs i otkrila da planira tome stati na put:

- Iskreno, uopšte nisam ispratila te njihove svađe, samo znam da Milica nije navikla na takve odnose, nije to mogla videti ni u porodici. Pravo da vam kažem, malo mi je čudno da se ona uvek pomiri nakon tih svađa, ne znam zbog čega je tako. Ne znam do čega sve može doći u tim svađama, ništa nije isključeno, videli smo kako je izgledala njegova veza sa Minom, do čega je sve tu dolazilo - rekla je majka maloletne Milice.

Ana veselinović, Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:42

MENSUR STIGAO U VILU KARIĆA: Uleteo u RADOVE, OSMAN pravi apartman za JOVANU i STEFANA, Ajdarpašiću poželeo pobedu u ZADRUZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja