ZA MOJE SVE RADIM! Dejan svim silama ŽELI DA ZAŠTITI DALILU, pa spomenuo i BRATA DAVIDA: A ono što je rekao će ga ODUŠEVITI! VIDEO
Foto: Printscreen/Paparazzo lov

NEOČEKIVANO

ZA MOJE SVE RADIM! Dejan svim silama ŽELI DA ZAŠTITI DALILU, pa spomenuo i BRATA DAVIDA: A ono što je rekao će ga ODUŠEVITI! VIDEO

Rijaliti -

Miki Đuričić i Dejan Dragojević nastavili su razgovor nakon emisije o Dalili Dragojević. Naime, Dejan je sve vreme pokušavao da objasni Mikiju da on želi da pomogne Dalili:

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Dejan ona je prsla - rekao je Miki.

- Zato mora neko da je dozove pameti. Ja sam imao periodične situacije sa njom. Meni se želudac okrenuo, neko koga sam voleo da preživljava te reči - rekao je Dejan.

- Strašnije je to što si ti osetio od njenog razmišljanja - rekao je Dejan.

- Mene je to rasparalo na sve strane, ja znam kako se osećam, imao sam nervne slomove na sve strane. Sada sam svestan sebe, i znam šta me čeka, ali onda vidim nju samu, ja moram da je zaštitim - govorio je Dejan.

- Ljudi se slade time - dodao je Miki.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Ona nestaje zbog celog tog ponašanja, zbog svih tih stvari ljudima padaš u očima. Mi znamo da je ti voliš, ali ona je tebe povredila - rekoa je Miki.

- Nelegični su moji postpci, ja sam svestan toga. Ja podražvam mišljenje i pozitivnog i negativnog - dodao je Dejan.

- Ti se menjaš, stari Dejan bi rekao šta ti meni govoriš puši ku*ac, a ti sada lepo objašnjavaš sve. Dalila je bezobrazna, i loša, i veoma namazana - rekao je Miki.

- Znam ja sve to, ali mi nije svejedno video. Bila je ona situacija kada je Tomović imao ono sa Subotićkom, i David koji je urlao onda, iako nismo bili u dobrim odnosima, ja sam hteo da dođem da ga smirim, on je moj, i ja za moje radim sve - rekao je Dejan.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track