PITANJE JE VREMENA KAD ĆE BIVŠA SNAJKA MAJA DA SE VRATI, JER ONA JE SAMO NJEGA VOLELA: Janjušev brat progovorio, spomenuo i Cara!
Foto: Printscreen Zadruga, Printscreen Instagram

hit

PITANJE JE VREMENA KAD ĆE BIVŠA SNAJKA MAJA DA SE VRATI, JER ONA JE SAMO NJEGA VOLELA: Janjušev brat progovorio, spomenuo i Cara!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš prepoznatljiv po specifičnom smislu za humor osvojio je mnoga srca, a Maja Marinković uspela je da slomi njegovo.

Naime, on je u vezu sa Majom uplovio tokom "Zadruge 3", nakon čega se i razveo, a njihova turbulentna veza trajala je do kraja četvrte sezone rijalitija.

Janjuš se trenutno nalazi u "Zadruzi 5" zajedno sa Majom i Filipom Carem, njenim novim izabranikom, a njegovim prijateljem, zbog čega svakodnevno izazivaju lavinu reakcija. Boris Janjušević, Markov brat, prvi put se oglasio za portal Pink.rs i prokomentarisao aktuelna dešavanja:

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

- Iskreno da vam kazem, on se stvarno zaljubio po prvi put u rijalitiju! Odnos sa Carem je za sad okej, ali je pitanje vremena kad će bivša snajka Maja da se vrati, jer ona je samo njega (Janjuša) iskreno volela - rekao je Janjušev brat.

Zatim se osvrnuo na Janjušev odnos sa Sandrom Čaprić, s obzirom da je trenutno sa njom najprisniji, a nedavno je priznao da mu se jedino ona iskreno dopada:

- Odnos sa Sandrom je meni jako simpatičan, još malo i mogu da prave fotke za Hipigram... Sećam se da mi je pričao da najviše voli da se češka kad mu se neko svidi, jednostavo oni su oni su meni najlepši i najsimpatičniji par svih rijalitija. Pozdrav od porodice Janjušević - završio je Boris.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs/M.M

Bonus video:

05:20

JANJUŠ ZAPLAKAO KAD JE SPOMENUO BIVŠU ŽENU I ĆERKU Ukleli su me, od prošle godine ne može biti GORE! VRATIO DA SE PERE OD PREVARE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track