OTIMAČINA U ZADRUZI KAKVA SE NE PAMTI! Veliki šef poslao OVO u Belu kuću, Miki pobesneo: Da li treba da ga IZBODEM NOŽEM? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

KARAMBOL

OTIMAČINA U ZADRUZI KAKVA SE NE PAMTI! Veliki šef poslao OVO u Belu kuću, Miki pobesneo: Da li treba da ga IZBODEM NOŽEM? (VIDEO)

Rijaliti -

Veliki šef je obavestio zadrugare da je Igri istine došao kraj. Dejan Dragojević je otišao po nagradu i doneo pice za zadrugare.

Neretko, posle Igre istine, dođe do novog haosa, te su se Miki i Dalila posvađali zbog Dejana.

Zadruga
foto: Printscreen/Zadruga

- Šta želiš, da ga izbodem nožem da bi ti bila srećna? - vikao je Miki ljutito.

Odmah nakon toga, usledila je žestoka otimačina oko pice.

Anđela nije uspela da podeli kako su to zadrugari zamislili i mnogi su bili nezadovoljni, te je ona izašla iz Bele kuće uplakana.

Inače, nakon haosa za crnim stolom kada je Sale Luks isprovocirao Dalilu Dragojević, a Dejan stao između njih dvoje kako bi smirio strasti, Dejan se osamio u dvorištu velelepnog imanja.

On je kleknuo i plakako sve vreme, a onda iz besa krenuo da udara zidove rukama. Njemu su teško pale reči koje su zadrugari uputili Dalili, pa se našao na ivici nervnog rastrojstva!

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:04

JEDNA JE JOVANA! GOLE BUTINE JEREMIĆKE U JUTARNJEM: Voditeljka priznala da se RAZVODI, a sad zamešala kukovima nasred STUDIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track