PRŠTE EMOCIJE IZMEĐU DALILE I DEJANA! Dragojević legao pored bivše supruge, čvrsto je zagrlio, nije želeo da PRESTANE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

UŽIVA

PRŠTE EMOCIJE IZMEĐU DALILE I DEJANA! Dragojević legao pored bivše supruge, čvrsto je zagrlio, nije želeo da PRESTANE! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon što je uzeo novac koji je zaradio radeći u fabrici sa ostalim radnicima, Dejan Dragojević uputio se ka garderoberu kako bi taj novac sakrio od očiju ostalih zadrugara.

Kada je to sakrio, video je svoju bivšu suprugu Dalilu Dragojević, koja je tek ustala, pa je legao u njen krevet pored nje.

Tom prilikom, njih dvoje su se kratko gledali u oči, pa mu je Dalila prišla i zagrlila ga.

Oni su samo ležali zagrljeni, što im je, po svemu sudeći prijalo i jednom i drugom, a kako će se na dalje odvijati ovaj odnos, ostaje nam da ispratimo.

Inače, tokom sinoćne emisije Nominacije, nakon izlaganja Tare Simov i Sandre Rešić, Biljana je objavila fotografiju zadrugarki i pružila im javnu podršku.

"Svaka čast, Sandra na nominaciji! Sve rečeno", napisala je ona.

"Tara takođe nominacija odlična, onako baš kako jeste, u centar", napisala je Biljana. Ove dve zadrugarke su žestoko kritikovale Dejanovo ponašanje i to što je bivšoj supruzi prešao preko prevare.

Biljana Dragojević
foto: screenshot Pink tv

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track