SEĆATE LI SE BUCKE MOĆNOG GLASA? Imala je 13 godina kada je pobedila u muzičkom šouu, zbog nje su svi PLAKALI, a ovako sad izgleda
Foto: Pritnscreen

neprepoznatljiva

SEĆATE LI SE BUCKE MOĆNOG GLASA? Imala je 13 godina kada je pobedila u muzičkom šouu, zbog nje su svi PLAKALI, a ovako sad izgleda

Rijaliti -

Marija Serdar, kao trinaestogodišnjakinja devojčica pobedila u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”.

Ona je tada obećavala da će smršati i posvetiti se svom izgledu, a sada je to i ispunila. Naime, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Bojana je drastično smršala, te je na prvi mah mnogi ne bi prepoznali.

Marija Serdar
foto: Pritnscreen

Inače, Marija je tokom takmičenja u više navrata rasplakala mnoge, a mnogi se sećaju kada je pevačica Jelena Tomašević lila suze dok je Serdarova pevala njenu pesmu.

Marija Serdar
foto: Pritnscreen

Marija je jednom prilikom ispričala da otkako je osvojila titulu prve Pinkove zvezdice, njen život se potpuno promenio:

– S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promenilo. Promenila sam školu, sada pohađam srednju… Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje. Prvenstveno želim da se rešim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu – rekla je Marija za portal Pink.rs.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

04:24

Barovac nikad niže udario na bajkerku NE SPOMINJI MOJE DETE, ZGAZIĆU TE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track