JEZIVO! DALILA: Plašim se, završiću kao Ksenija, Dejan je opsednut baš kao Kapisoda! Dragojević spominje MRTVAČKI SANDUK!
Foto: Printscreen

strašne reči

JEZIVO! DALILA: Plašim se, završiću kao Ksenija, Dejan je opsednut baš kao Kapisoda! Dragojević spominje MRTVAČKI SANDUK!

Rijaliti -

Dalila Dragojević kaže da se plaši da će završiti kao Ksenija Pajčin! Bosanska starleta uporedila je supruga Dejana sa Filipom Kapisodom, koji je pre 11 godina ubio pevačicu zbog ljubomore, a zatim izvršio samoubistvo!

Dejan je oprostio Dalili prevaru sa Filipom Carem u "Zadruzi 5", ali ona brine da bi svakog časa mogao da pukne i presudi joj!

- Mnogo se plašim da ću završiti kao Ksenija, da će me Dejan ubiti! Kapisoda je bio opsednut njom kao što je i Deki mnome. Opet smo zajedno, ali osećam nemir u njemu. Nepredvidiv je, svašta može da mu padne na pamet - ispričala je Dalila Marku Đedoviću.

Veliki brat, kuća, Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić, Dado Đilas

Ona je sigurna da je muž, kog je javno ponizila pred milionima gledalaca Pinka, zapravo mrzi:

- Ne može da živi bez mene, ali je i dalje ljut! Često mu u očima vidim bes i mržnju zbog svega što sam mu uradila. Već je povređivao sebe, lupao je glavom o zid, razbijao staklo rukama... Plašim se da ne pukne i uradi nešto strašno i meni i sebi!

Holivudski scenario

Dalila je zatim ispričala na koje joj sve načine Dejan preti kad ostanu sami ili kad misli da ih kamere ne snimaju. - Rekao je da ću morati da slušam sve što mi kaže i da neću moći više nikad ništa da radim bez njegovog znanja! Moraću da ga pitam ako budem želela da se vidim sa drugaricom ili da odem u kupovinu. Zapretio je i da će mi ugasiti sve društvene mreže - požalila se.

Razgovoru se potom pridružio i Dejan, koji je potvrdio da razmišlja o tome da ubije preljubnicu, pa sebe!

- Samo smrt može da zaustavi bol koju osećam! Spremite mi mrtvački sanduk! Dođite mi na sahranu i bacite zemlju na sanduk - kazao je Dejan i zapretio da će u tu svrhu iskopirati scenario holivudske serije "Predstava", koja je snimljena po istinitom događaju:

- Dalila, da li se sećaš Džipsi Rouz? To je ona devojčica koju je majka ubedila da je teško bolesna, pa ju je držala u invalidskim kolicima, kljukala lekovima i kontrolisala. E, to ćeš biti ti! A ja ću biti zla majka koja te drži u kolicima i maltretira! Džipsi je na kraju ubila majku, a u našem slučaju će možda biti obrnuto!

Vesna Rivas
foto: Kurir TV

Vesna Rivas, koja je sa Dragojevićima provela godine u rijalitijima i dobro ih poznaje, sigurna je da će Dejan ubiti Dalilu! - Ona će završiti kao Ksenija! Ubiće je na spavanju, a zatim će presuditi sebi! Pamtite moje reči! Njihov odnos je nenormalan, opsesivno-posesivan. Dejan je labilan, afektivan, odjednom skoči i povredi sebe, može svašta da uradi. Dalila ga se sa razlogom plaši - kaže Vesna. Posle šokantnih pretnji, par je otišao u izolaciju i imao seks! Ovog puta akcija Dragojevića ispod pokrivača nije bila diskretna kao inače, već je Dalila zajahala muža.

Dejanov otac: Jedva čekam da pričam s njim Dejanov otac Goran kaže da jedva čeka da za Novu godinu uđe u "Zadrugu" i saspe sinu sve u lice: - Posle svega što je uradila, o Dalili ne želim da pričam! Dejan je moje dete uvek i zauvek. Kad ga budem video za Novu godinu, popričaću sa njim iskreno kao otac. Svima je jasno šta ću mu reći - istinu!

Goran Dragojević, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/HypeTV, Printscreen

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track