Najnovije vesti

DALILA I CAR ISTERALI SVE NA ČISTAC! Filip objasnio bivšoj ljubavnici šta je trebalo da urade, a da Dejan ne napravi SKANDAL!
Foto: Printscreen

porazgovarali

DALILA I CAR ISTERALI SVE NA ČISTAC! Filip objasnio bivšoj ljubavnici šta je trebalo da urade, a da Dejan ne napravi SKANDAL!

Rijaliti

Filip Car započeo je romantični razgovor sa Dalilom Dragojević.

On je krenuo da teši Dalilu koja je povređena zbog haosa sa Dejanom, a njihov razgovor je tekao u drugom smeru.

- Meni nije jasno što ti ne možeš sada da se uzdigneš, ti si ta koja si mogla sve. Nisi nikada živela pod staklenim zvonom, do doživela si svašta, namazana si, i sada ne možeš da se izdrigneš iz sirtuacije - rekla je Car.

- Ja plačem zbog svega što mi se desilo, i što sam priredila, zbog svega. Što sam dopustila neke stvar, što sam to uradila, što sam povredila Dejana, koji to nije zaslužio, i ono što si uradio po izolaciji, pa se setim oca, tvoje uvrede, život sa vama u ovoj kući. Nije mi lako - rekla je Dalila.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen

- Ti kada sebe namestiš da želiš da budeš drugačije - rekao je Car.

- Filipe šta ti meni pričaš, da nema ko da me teši? Kako da me teši ja ušla sa tobom u vezu, bila zaljubljena, a ti onda imaš se*s sa Majom pored mene? O čemu mi pričamo Filipe, a ti mene ponižavaš sve vreme, i tada kada se saznalo ti si meni prebacivao, a znaš da mi nije bilo dobro, a da ne pominjem da mi je svaki tvoj i njen uzdah prolazio kroz glavu, a da ne pominjemo koliko si se smejao kada si video snimak. Filipe ti si mene vređao, ponizio, nije Maja ništa kriva, ti si kriv. Imaš se*s sa njom, a ja ne smem da progutam pljuvačku da ti ne bi rekao kako vas namerno slušam - govorila je Dalila.

- Ali ti imaš sa momcima po kući svašta, imaš ponašanje koje mi se ne sviđa - rekao je Car.

- Filipe, jesi li ti normalan, meni su pričali da se je*em sa tobom ispred muža, a ja sebi ne mogu da oprostim šta sam ja uradila Dejanu, zarad koga? Čoveka koji je meni napravio kataklizmu - rekla je Dalila.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen

- Dalila, ti da si raskinula sa Dejanom, da smo se nas dvoje muvali posle još mesec dana, ti si naopravila grešku tada jer si ušla u vezu sa mnom, a nisi rekla Dejanu da se dešava ono. Mogli smo tako, da kažemo da smo zaljubljeni, a onda lagano, ali ne mi osmah na vatanje, se*s i nismo mogli da izdržimo - govorio je Car.

- Ma daj, Filipe mi smo imali se*s jer si ti navaljivao, ti si taj koji je hteo to, pa je*ao si se sa Majom, napadao Anu. Ti si konstantno jurio za tim, a čim ti je došla Maja šutnuo si me - rekla je Dalila.

- Nisi ni ti bila cvećka, šta si radila Dejanu, pa ja se mirim sa Majom, a ti sad Dejanom - rekao je Car.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)
00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track