POTRESENA SAM! TAMO JE 5 MESECI I NIJEDNOM DETE NIJE POZDRAVILA: Baka Regina ocrnila unuku, ne može više da gleda TUČE I SKANDALE
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

POTRESENA SAM! TAMO JE 5 MESECI I NIJEDNOM DETE NIJE POZDRAVILA: Baka Regina ocrnila unuku, ne može više da gleda TUČE I SKANDALE

Rijaliti -

Viktorija Viki Mitrović primetila je da njen dečko Marko Osmakčić celo veče bacao poglede ka Marijani Zonjić, zbog koje oni generalno imaju problema u vezi.

Tom prilikom Viki je narsnula Marijanu, pa je obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom i svojom reakcijom odvojilo Viki od Zonjićeve. Mitrovićka je kažnjena tromesečnim honorarom od strane Velikog šefa, jer se agresivno ponašanje ne toleriše u Beloj kući.

Kada je reč o ovoj svađi i Vikinom nastraju, njena baka Regina za Pink je otkrila kako ona gleda na celu tu svađu i skandal, kao i na navode Mitrovićke da je pravila bebu sa Markom.

Viki Mitrović, Marko Osmakčić, Zadruga 5
foto: Printscreen

Kako komentarišete svađu sa Markom Osmakčićem i nasrtaj na Marijanu Zonjić?

- Šta da komentarišem, pravo ja bih da je nominuju i izbace. To je njeno dno. Zbog Marka da izludi, ona treba da razmišlja o ovom detetu. Van pameti je, ona treba da misli o tom detetu, Marko nema nikoga. Potresem se sva. Ona samo gleda Marka, nek ga se mane i nek bude kao što je bila pre. Ja to ne mogu da gledam, verujte mi da se potresem. On je neki veliki kreten, nije ni to lepo od njega. Ona je toliko nisko pala, kao da ima 12 godina. Ona je tamo pet meseci, nije pozdravila dete, nije mu ni rođendan čestitala, a sve za Marka radi. Sramota me je više i da mi pričaju za taj se*s, se*s pa se*s - pričala je Regina.

Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

Kako komentariše to što je sa Markom pravila bebu?

- Šta će njoj beba? Ona ima jedno kod kuće. Ona nije sposobna ni za ovo dete koje je kod nas. Ocrnila me je i sramota me je. Ničemu ne vodi ovo. Ja je poznajem dobro, ona nema svoje ja, treba sama sebi da kaže: "Koliko puta me je povredio". Nemam više šta da kažem.

Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:20

Misica očajna zbog rijaliti trudnoće, otkrila koje će NEOBIČNO IME dati detetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track