ANĐELO RANKOVIĆ JE NOVI UČESNIK ZADRUGE 5! Isplivala fotka iz karantina, a evo šta radi tik pred ULAZAK U RIJALITI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

uslikan

ANĐELO RANKOVIĆ JE NOVI UČESNIK ZADRUGE 5! Isplivala fotka iz karantina, a evo šta radi tik pred ULAZAK U RIJALITI! (FOTO)

Rijaliti -

Rijaliti "Zadruga 5" od večeras je bogatija za još jednog učesnika. Naime, Anđelo Ranković je od večeras novi stanar Bele kuće.

Na društvenoj mreži Instagram Anđelo se oglasio tik pred ulazak, a isplivala je i njegova fotografija.

Njega je prijatelj uslikao dok je on stajao na prozoru. Na sebi je imao duksericu, dok je uz jednu objavu napisao i da telefon od večeras nije kod njega.

Anđelo Ranković
foto: Printscreen/Instagram

Anđelo je najpoznatiji po romansi sa popularnom pevačicom Teodorom Džehverović, dok je u prošloj sezoni bio u vezi sa Sanjom Stanković, a potom i blizak sa Natašom Radan.

Teodorina majka Gordana Džehverović govorila je javno o ponašanju Rankovića.

- Znate kako, meni je žao sada zbog svega, jer sam ja zajedno sa njima krila tu vezu, znali su svi da se oni viđaju, ali sam ja lagala i vas novinare jer su oni tako hteli. Bitno da se to prekinulo, jer stvarno nikud na taj način nije vodila njihova veza, njega je Teodora mnogo volela, ali stvarno više nije bilo mesta za nju u toj vezi - rekla je jednom prilikom Goca za "Star".

Anđelo Ranković
foto: Printscreen/RedTv

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:31

NA KORAK DO P*RNO SKANDALA! Teodora Džehverović OTKRILA sve o S*KSI slikama koje je slala Anđelu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track