TAKI TREBA DA IDE NA ŠTELOVANJE MOZGA! Najbolji drug Filipa Car žestoko opleo po ocu Maje Marinković: TREBA DA POMOGNE ĆERKI!
Foto: Printscreen/Pink TV, Damir Dervišagić

KARAMBOL U NAJAVI

TAKI TREBA DA IDE NA ŠTELOVANJE MOZGA! Najbolji drug Filipa Car žestoko opleo po ocu Maje Marinković: TREBA DA POMOGNE ĆERKI!

Rijaliti -

Radomir Marinković Taki je izneo niz optužbi na račun Filipa Cara. Naime, Taki je javno optužio Filipa da je nasilnik i da je fizički napao njegovu ćerku Maju Marinković.

Nakon što je saznao šta je Taki rekao, za Pink.rs se oglasio Filipov drug Bruno, i osudio Takijev pokušaj da od svoje ćerke napravi žrtvu:

Maja Marinković, Radomir Marinković Taki, Filip Car
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

- Taki treba da ide na štelovanje mozga... Treba sa pomogne ćerki da ne radi to što radi, a kad već nije, bolje da ćuti. Frajer je željan pažnje kad priča ovakve priče, a zna šta mu je ćerka radila... Rekao sam već, Maja je kao drug dobra i kao osoba, ali za ljubavnu vezu katastrofa i toga su svi svesni. Ovakvi navodi su samo klasičan potez očajnika... - rekao je Bruno.

Taki je još izneo da je Maja uhvatila Cara na delu sa četiri devojke, i da ju je on tom priliko uradio, Bruna smo zamolili da prokomentariše i to:

- Glupo je i da komentarišem takve gluposti, svi su u rijalitiju videli kako izgledaju njihovi okršaji. Naravno da nije istina, on nju nikada nije udario, toliko - rekao je Bruno vidno ljut što se iznose neistine na račun njegovog druga.

Milan Janković Čorba, Maja Marinković, Radomir Marinković Taki
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

- Te sitne mangupe na baterije ne bih preterano komentarisala, mislim da oni nemaju šta da našteluju s obzirom na to da su im opojne supstance odavno izjele moždane ćelije - kaže Maja, koju su pitali kako komentariše Brunove tvrdnje da su Taki ima "očajničke poteze".

- Prerano su ih zanela svetla velikoga grada, a oni, koji su se konačno dočepali Beograda, nemaju za pravo da komentarišu ostvarene ljude koji su ovde rođeni i koji su ime u ovom gradu. Ko još uzima za ozbiljno baljezganje nekih Indijanaca iz Crikvenice... Ma, dajte molim vas - dodala je.

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

01:43

NABOLA GA PESNICOM U GLAVU! Maja Marinković KONAČNO OTKRILA povod tuče sa Filipom Carem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track