US**LA SI MI SE U ŽIVOT, TUKLA SI ME OVDE I NAPOLJU, BIJEŠ ŽENE ZBOG MENE: Ša eksplodirao pred svima i očitao Tari lekciju! VIDEO
Foto: Printscreen

NAPRAVIO HAOS

US**LA SI MI SE U ŽIVOT, TUKLA SI ME OVDE I NAPOLJU, BIJEŠ ŽENE ZBOG MENE: Ša eksplodirao pred svima i očitao Tari lekciju! VIDEO

Rijaliti -

Gledanje snimaka u rijalitiju dovelo je do rasprave bivšeg para Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Na jednom od snimaka pušten je razgovor Tare Simov sa Mikijem Đuričićem o Nenadu Aleksiću Ša gde ga je ponovo ga predstavila kao psihopatu. Ša je ustao da prokomentariše klip:

- Tara uvek priča da sam psihopata, a meni prošle godine nije dala da sednem pored neke devojke.

Tara Simov
foto: Printscreen

- Pa kada si prevario ženu, zašto ne bi i mene? - dodala je Tara.

- Ona je ove godine probala da radi isto što i prošle. Ti si ta koja se meni us*ala u život. Ako si htela odnos sa mnom sada, morala si da se promeniš. Ti biješ žene zbog mene, udarala si me i ovde i napolju. Koga sam ja vređao i ponižavao zbog tebe? - govorio je Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Ona treba da bude srećna jer nju neko voli, ti si njega napolju mučila, tukla, prebijala, a sada se ovako ponašaš, ti njega ponižavaš. Ti si danas zaplakala zbog mene i Mateje. Da li si ti svesna da je on jedini muškarac koji tebe voli takvu kakva si. Tara ti i dalje voliš Mateju, a Ša i dalje ima veliku emociju prema tebi - govorila je Anđela.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Ona meni i dalje priča o bivšim momcima, svakodnevno. Tari smeta moje druženje sa Matejom, jer se ona nada da će se ona pomiriti sa njim - dodao je Ša.

- Ja ne želim da dođem u situaciju da udarim nekoga... Vi znate da sam ja bolesna - pravdala se Tara.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:15

Dok Ceca prži pesak na Maldivima, evo gde je njen dečko Bogdan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track